18.5 C
Bistrița
joi, mai 26, 2022

VIDEO: Încă două ANL-uri, la Bistriţa! „O mare şansă pentru tineri!”

O mare şansă pentru tinerii care îşi doresc o locuinţă, în Bistriţa! Pentru oraşul nostru a fost aprobată construcţia a încă două blocuri de tip ANL cu câte 42 de apartamente. Unde vor fi amplasate:

Cei tineri au o mare şansă – a anunţat ieri seară viceprimarul Cristian Niculae, invitat în studioul Bistriteanul LIVE.

Avem un teren în Subcetate prevăzut pentru încă 5 blocuri ANL. În urmă cu două săptămâni am fost la Ministerul Dezvoltării şi am discutat cu cei de la Agenţia Naţională pentru Locuinţe. Programul ANL a fost relansat la nivel naţional, astfel încât am fost sfătuiţi să depunem şi noi cerere pentru 2 blocuri ANL”, a confirmat Cristian Niculae.

Viceprimarul a precizat că este vorba despre blocuri ANL cu câte 42 de apartamente care vor fi amplasate în Subcetate. Sunt mari şanse ca anul viitor să înceapă construcţia lor efectivă.

Asta în ciuda faptului că acum 2 ani s-au distribuit apartamentele existente în 8 scări, tot în Subcetate. Însă au rămas multe neocupate. Municipalitatea a fost nevoită să organizeze o a doua sesiune de alocări.

„Totul s-a făcut foarte transparent, corect şi conform legii, în funcţie de punctajul obţinut de fiecare solicitant. Dar chiar şi aşa, au rămas locuinţe nealocate”, a confirmat Cristian Niculae.

Cititorii Bistriţeanul.ro au vrut să ştie când vor fi asfaltate străzile din jurul blocurilor sociale din Viişoara.

Vicepriamrul Cristian Niculae a replicat că în zona respectivă a fost dusă deja piatră şi că urmează şi asfaltarea, în curând.

Avem proiectul tehnic gata făcut. Aş putea asfalta mâine, dacă aşa avea resursele financiare la îndemână… Se poate asfalta cu cei Direcţia de Servicii Publice, nici nu mai trebuie să organizăm licitaţie. Vom asfalta şi acolo, în cel mai scurt timp. De îndată ce vom avea banii necesari. Şi am să mă bat pentru a obţine aceşti bani de la Guvern, pentru că din Bugetul Primăriei nu mai sunt bani pentru asta – în acest an”, a mai admis Cristian Niculae.

[arve url=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fbistriteanul.ro%2Fvideos%2F3271006469606827%2F&show_text=0&width=560″ /]

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

5 moduri prin care să-ți surprinzi partenerul

Simți că rutina îți acaparează relația? Surprinde-ți partenerul cu gesturi mici, dar însemnate, care să mențină...

Cauți ansambluri de joacă outdoor și jucării de sezon pentru cei mici?! La FILEXPO găsești de toate!

Dacă ești în căutarea unor jucării de sezon pentru copii, dacă vrei să faci un cadou...

Weekend mediteraneean, pe Pietonal: scoici, calamari, pui de baltă, caracatițe, gătite de bucătari pricepuți!

Finalul acesta de săptămână vi-l puteți petrece savurând bunătăți mediteraneene și orientale. Pe Pietonalul Liviu Rebreanu...