-0.4 C
Bistrița
sâmbătă, decembrie 4, 2021

Bogdan Ivan (deputat PSD): Combustibilul a ajuns la 6,00 lei în timpul sănătoasei guvernări galbene

De la 4,6-4,7 lei litrul de combustibil în timpul guvernării „ciumei roșii” s-a ajuns la 6,00 lei în timpul sănătoasei guvernări galbene…”, a comentat deputatul Bogdan Ivan. Tânărul politician a transmis un mesaj deputatului Robert Sighiartău.

Domnule deputat Robert Sighiartău, românii vă mulțumesc pentru faptul că ați eliminat accizele la carburanți”, a comentat ironic Bogdan Ivan.

Încrederea românilor în vorbele dumneavoastră este nestrămutată, iar prețurile nu vor sări în aer deoarece avem asigurarea” dată de colegul dvs de partid, primul ministru”, a mai comentat Bogdan Ivan. Se referea la o declarație a lui Florin Cîțu care asigura că „puterea de cumpărare a românilor a crescut.

Principiul PNL este clar: crește puterea de cumpărare, cresc și prețurile!!! Nu-i mai puțin adevărat faptul că, atât dumneavoastră, cât și colegii cu galben pe piept, militați și pentru aducerea oamenilor la sapă de lemn. Pentru ca mai apoi să dezvoltați România.

Este ca în bancurile cu proști domnule deputat! Nu ați mințit nici dvs, nici PNL, nici coaliția de guvernare. N-aveți nicio vină. Românii sunt vinovați că v-au crezut, nu-i așa?”, a concluzionat deputatul Bogdan Ivan.

Acesta a mai avertizat asupra faptului că de la 1 iulie se preconizează și o creștere a prețului la energie electrică și gaze. 

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. Ne-a trebuit guvernare capitalisto-burghezo-msiereasca… no amu de asta avem ! Bogotanilor nu le pasa de orice poreturi ar fi , ptr ca au bani … Cat priveste ” pu.pu.li.mea „… n-are decat sa fuga pe sub podurile si viaductele din aceasta (M.are) UE ! Ceuasescu n-ea invatzat sa mancam peste si conserve de peste… si ne vindea cate o pereche de ” Petrehusi ori Adidasi „… pe care-i fierbeau toti de pe o scara de bloc, de jos pana sus, ca sa-si faca cate o zama… acuma astia vor sa ne invetze sa mancam urzici si sa mergem la pascut … cred ca .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Revoluție în domeniul frumuseții: cristale lichide pentru păr

În prezent, industria frumuseții  ne oferă din ce în ce mai multe tipuri de produse inovatoare,...

Euforia Floral Boutique a pregătit ornamentele de Crăciun! Din brad natural, care aduce miros de sărbătoare în casă

Îți dorești un brad unic, o coroniță-n ușă sau pe mijlocul mesei, care să transmită căldură...

FOTO: Fetelor, s-a deschis Ciao Bella! Magazin de lenjerie intimă, dedicat exclusiv doamnelor și domnișoarelor!

Ce cadou frumos pentru doamnele și domnișoarele din Bistrița, venit fix înaintea sărbătorilor de iarnă, când...