18.7 C
Bistrița
luni, mai 27, 2024

Deputatul Bogdan Ivan Gruia: Un pas uriaș împotriva traficanților de droguri

Persoanele care dețin sau comercializează substanțe cu efecte psihoactive, în funcție de gravitatea faptei, vor putea fi pedepsite cu închisoare de la 1 la 5 ani sau de la 2 la 7 ani – a transmis deputatul Bogdan Ivan Gruia. Acesta consideră că s-a făcut astfel „un pas uriaș împotriva traficanților de droguri”.

Bogdan Ivan Gruia a precizat că a votat astăzi în Camera Deputaților proiectul de lege care modifică Legile 143/2000 și 194/2011.
„La finalul anului trecut am inițiat alături de presedintele PSD Marcel Ciolacu, colegul meu deputat de Bistrita, Daniel Suciu, și mai mulți colegi din PSD, un proiect de lege care incriminează traficul de substanțe psihoactive și testarea presupușilor consumatori”, a subliniat deputatul.
În acest context, o lege aflată în procedură legislativă avansată, trimisă de Președintele României la reexaminare, a fost “scoasă de la sertar”. A rezolvat o parte importantă din proiectul de lege inițiat de noi: pedepse cu închisoarea pentru traficanții de droguri! 
Adoptarea acestei legi a fost un pas mai rapid pentru a rezolva problema pedepselor pentru traficanți, urmând ca odată cu finalizarea procedurilor parlamentare să avem și o lege prin care putem identifica și sprijini victimele traficului de droguri!”, a concluzionat Bogdan Ivan Gruia.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

 1. Încă un tânăr aici a murit,
  Dar nouă nici că ne pasă.
  Altă făclie pe bănci a jelit,
  Mai puțin cu unul în clasă.

  Cine aduce marfa în școli
  Elevii să cumpere-o doză?
  Cine plasează recenții soli
  Ce promit viața mai roză?

  Ivanii-și țin știutul discurs,
  Temperează – electoratul,
  Vând o veche piele de urs,
  Astupă ca mâțul – rahatul.

  Cf. https://youtu.be/JN8g10HqDig

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!