7.1 C
Bistrița
vineri, aprilie 19, 2024

Bogdan Ivan Gruia: Legea pentru creșterea normei de hrană în spitale va deveni realitate

Legea pentru creșterea normei de hrană în spitale va deveni realitate, a anunțat astăzi deputatul Bogdan Ivan Gruia.

„Prima mea inițiativă legislativă depusă în luna februarie 2021 va ajunge săptămâna viitoare pe masa Camerei Deputaților!”, a transmis deputatul PSD BN.

Ce se va rezolva prin această lege:

  • Dublarea normei de hrană din Spitale de la 11 lei/zi la 22 lei/zi;
  • Creșterea normei de hrană în orfelinate la 22 lei/zi!

Îi multumesc pentru susținerea acestei idei și urgentarea adoptării legii, președintelui Marcel Ciolacu și miniștrilor Sănătății și Finanțelor, Alexandru Rafila și Adrian Câciu!

După aproape un an, timp în care USR a avut miniștrii Sănătății și au blocat acest proiect, după venirea PSD la Guvernare, lucrurile bune încep să se simtă!”, a subliniat Bogdan Ivan Gruia.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. sa le spuna cineva ca sunt LEI nu exista RONI
    o facut afisul ala vai de capul lor, asa cum gandesc prost asa scriu in afise
    mai dezghetati nu sunt pe acolo, bine ivan ce sa stie ca a carat geanta chelnerului

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.