6.3 C
Bistrița
sâmbătă, aprilie 1, 2023

Bogdan Ivan Gruia (PSD): Refuz să trăiesc într-o Românie unde accidentele mortale sunt privite ca o normalitate!

„Dacă dezastrele de acum s-ar fi petrecut pe timpul unui Guvern PSD câți oameni ar fi ieșit în stradă? Câte apariții publice ale Președintelui României am fi văzut, cerând demisia întregului Guvern?”, s-a întrebat deputatul PSD BN Bogdan Ivan Gruia.

Într-o postare pe pagina sa de socializare, deputatul PSD BN – Bogdan Ivan Gruia – reacționează și comentează scandalul momentului. „Acum toată lumea tace. Partidele de la putere refuză să spună un cuvânt și să își asume vreo răspundere. „Societatea civilă” a amuțit, iar domnul președinte schiază zâmbind.

Dacă domnul Voiculescu va decide să își dea demisia nu vreau să fie o demisie politică! Ci o demisie de onoare, pentru că doar așa poți transmite un mesaj destul de puternic, pe măsura durerii familiilor care au pierdut poate un copil, un tată, o mamă, un bunic…

Să știți că în momentul unei tragedii contează dacă o autoritare a statului îți recunoaște durerea pierderii cuiva drag. Contează dacă cineva, acolo sus, recunoaște că e o problemă în sistem și arată măcar puțină compasiune.

Pe oamenii pierduți nu îi mai aduce nimeni înapoi, însă refuz să trăiesc într-o Românie unde accidentele mortale nu mai pot să aducă schimbare și sunt privite ca o normalitate!

Am uitat de #Colectiv așa rapid?”, a concluzionat Bogdan Ivan Gruia.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

NOI locuri de muncă, disponibile la Rombat, Brutăria Presto și Fan Courier

Rombat Bistrița angajează operatori producție, electrician și inginer proiectare produse. Brutăria Presto are nevoie de o vânzătoare, iar FAN Courier caută personal în Bistrița. NOI locuri de muncă – disponibile și la IMP România, Leoni sau Nedeias Com din Budacu de Jos:

Mâine se deschide AmaZone Bistrița, primul magazin cu produse resigilate sau lichidări de stoc Amazon, din județ!

Peste 1.000 de produse, cu reduceri de 50 %, îi așteaptă mâine pe bistrițeni la AmaZone...

Un nou magazin ZOO Hobby, în Ștefan cel Mare, lângă Cotidian

Bistrițenii  din partea de sus a orașului au de acum un magazin destinat animăluțelor lor de...