8.5 C
Bistrița
luni, octombrie 25, 2021

Bogdan Ivan Gruia (PSD): Refuz să trăiesc într-o Românie unde accidentele mortale sunt privite ca o normalitate!

„Dacă dezastrele de acum s-ar fi petrecut pe timpul unui Guvern PSD câți oameni ar fi ieșit în stradă? Câte apariții publice ale Președintelui României am fi văzut, cerând demisia întregului Guvern?”, s-a întrebat deputatul PSD BN Bogdan Ivan Gruia.

Într-o postare pe pagina sa de socializare, deputatul PSD BN – Bogdan Ivan Gruia – reacționează și comentează scandalul momentului. „Acum toată lumea tace. Partidele de la putere refuză să spună un cuvânt și să își asume vreo răspundere. „Societatea civilă” a amuțit, iar domnul președinte schiază zâmbind.

Dacă domnul Voiculescu va decide să își dea demisia nu vreau să fie o demisie politică! Ci o demisie de onoare, pentru că doar așa poți transmite un mesaj destul de puternic, pe măsura durerii familiilor care au pierdut poate un copil, un tată, o mamă, un bunic…

Să știți că în momentul unei tragedii contează dacă o autoritare a statului îți recunoaște durerea pierderii cuiva drag. Contează dacă cineva, acolo sus, recunoaște că e o problemă în sistem și arată măcar puțină compasiune.

Pe oamenii pierduți nu îi mai aduce nimeni înapoi, însă refuz să trăiesc într-o Românie unde accidentele mortale nu mai pot să aducă schimbare și sunt privite ca o normalitate!

Am uitat de #Colectiv așa rapid?”, a concluzionat Bogdan Ivan Gruia.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Alege ochelari de calitate pentru confortul și siguranța ochilor

Ochelari de vedere sau ochelari de soare, cu tratamente antireflecție sau fără, modele actuale, la modă...

Ai nevoie de un utilaj în construcții?! Poți CUMPĂRA/ÎNCHIRIA oricând de la Utilaje Bistrița

Te-ai apuca de construit, de demolat sau de modificat o construcție, dar n-ai cu ce lucra....

Se fac angajări la Geoplast, Salon Claudia, IMP România și Leoni! Locuri de muncă, disponibile în Bistrița

Se fac angajări la Geoplast, Restaurant Jacqueline, Supercom, Transmixt și Salon CLAUDIA! Locuri de muncă disponibile sunt și la Restaurant Subway Viișoara, RCS & RDS și Electroplast. Leoni are nevoie de 275 de muncitori cablaje. Oferta completă, mai jos: