9 C
Bistrița
vineri, mai 14, 2021

Șofer de TIR român, în patru labe în mijlocul autostrăzii, în Germania!

Un șofer de TIR din România a fost reținut de poliție în Germania. Doar o minune a făcut ca acesta să nu provoace un tragic accident, iar presa germană scrie că scenele sunt de-a dreptul suprarealiste. Șoferul era atât de beat încât a alunecat și a căzut în fața polițiștilor, rănindu-se serios la față… 

S-a întâmplat sâmbătă seara, în jurul orei 20.40, când mai mulți șoferi au sunat la numărul de urgență și au cerut ajutor, după ce au observat un TIR care circula șerpuit pe A3, în apropiere de Oberhausen.

În spatele lui se formase deja o mică aglomerație, pentru că nimeni nu îndrăznea să depășească TIR-ul.

Polițiștii au reușit să depășească aglomerația de pe autostradă. Șoferul de TIR era deja oprit la sosirea lor, dar nu avea niciun fel de lumini de semnalizare pornite. TIR-ul era staționat exact pe mijlocul autostrăzii. 

Când au ajuns în apropiere, polițiștii nemți au văzut cum șoferul – un român de 54 de ani – era în patru labe și se târa spre ușa deschisă a cabinei, în dreptul pasagerului.

A încercat să urce în mașină și chiar în fața polițiștilor a alunecat și a căzut, rănindu-se serios la față.

Polițiștii i-au acordat primul ajutor și au solicitat o ambulanță. Testul efectuat la fața locului a arătat o valoare uriașă a alcoolului consumat de șoferul de TIR: peste 2 la mie. 

Polițiștii nemți i-au confiscat imediat românului permisul de conducere, dr și TIR-ul, care prezenta defecțiuni la sistemul de frânare și la motor. Șoferul român a fost reținut și închis, după ce a fost dus la spital.

Sursă & Foto @ Libertatea.ro 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

FOTO/VIDEO: S-a deschis DABO DONER pe Pietonal!

Nu e kebab și nici shaorma. E unicul doner, DABO DONER, și a cucerit bistrițenii de...

Dansează, învață mișcări noi și distrează-te la cursurile YOLO STUDIO! GRATUIT, săptămâna viitoare!

Îți place muzica și vrei să te distrezi? Vrei să înveți să dansezi sau să „prinzi”...

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...