1.1 C
Bistrița
marți, noiembrie 28, 2023

Bogdan Ivan, la conferința Romanian Digital Day, în Parlamentul European: România e puternică în Europa!

Timp de două zile, în capitala Uniunii Europene, ministrul Digitalizării Bogdan Ivan a avut întâlniri la cel mai înalt nivel cu membri ai Comisiei și Parlamentului European. Ministrul a a participat la conferința Romanian Digital Day.

Bogdan Ivan, ministrul Digitalizării a participat la Romanian Digital Day, conferința organizată de europarlamentarul Victor Negrescu. Ministrul a prezentat proiectele din PNRR care aduc beneficiile tehnologiei și vor dezvolta competențe digitale pentru sute de mii de români.

Am discutat cu Iliana Ivanova, Comisar european pentru inovare, cercetare, cultură, educație și tineret și cu Pina Picierno, vicepreședinta Parlamentului European, despre crearea unui ecosistem național în care să finanțăm, pe baze solide, noi tehnologii.

Omologul meu belgian, Mathieu Michel, mi-a transmis susținerea Regatului Belgiei pentru transformarea României într-un hub de securitate cibernetică.

În întrevederea cu reprezentanții Băncii Europene de Investiții, am explorat modalitățile în care putem fructifica oportunitățile naționale în conectivitate, unde suntem lideri în UE, pentru a face din România un centru regional.

Am prezentat Comisiei Europene legislația actualizată pentru Cloudul guvernamental. Prin aceasta facilităm operaționalizarea mai clară și mai eficientă a acestui proiect.

M-am întors încredințat că eforturile pe care le facem, cu entuziasm și curaj, ne duc pe cel mai scurt drum către viitor”, a transmis ministrul Bogdan Ivan.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.

„Spărgătorul de nuci”, PREMIERĂ la Bistrița, în interpretarea elevilor Școlii de balet „Ovidiu Danci”

Îndrăgitul și cunoscutul spectacol de balet clasic „Spărgătorul de Nuci” de Piotr Ilici Ceaikovski ajunge, pentru...