21.4 C
Bistrița
duminică, iunie 16, 2024

Bogdan Ivan: „Bistrițenii vor avea servicii de colectare a deșeurilor ca în occident!”

Astăzi a fost semnat contractul de finanțare pentru achiziționarea a 188.329 de pubele noi pentru Bistrița-Năsăud. Astfel, fiecare casă din județ va avea pubele separate pentru fiecare categorie de deșeuri”, a anunțat ministrul Bogdan Ivan. 

Investiția se ridică la o valoare de 47.485.259 lei, „bani ce vor fi alocați alocați pentru un județ mai curat și o colectare mai eficientă a deșeurilor.

Românii au nevoie de un mediu mai curat pentru un trai mai bun și pentru o calitate superioară a vieții. Iar pentru asta le punem la dispoziție posibilitatea de a colecta selectiv”, a precizat ministrul Digitalizării Bogdan Ivan. 

Investiția presupune achiziționarea a 188.329 de pubele noi pentru județul Bistrița-Năsăud:

  • 83.443 de pubele albastre (hârtie/carton)
  • 21.443 pubele galbene (plastic/metal)
  • 83.443 pubele verzi (sticlă)

Mulțumesc colegilor mei Emil Radu Moldovan – Președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Adrian Câciu – Ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, Daniel Suciu – Vicepreședinte Camera Deputaților, Monica Săsărman – Secretar de Stat Ministerul Dezvoltării, și Cristian Niculae – Director ADI Deșeuri Bistrița Năsăud, pentru că au făcut posibilă implementarea acestui proiect atât de important”, a concluzionat Bogdan Ivan.

ARTICOLE SIMILARE

3 COMENTARII

  1. Mai multi bani pentru supercom,pot sa-si mai cumpere cateva Bentley.Acum dupa aceasta reusita vrem si preturi ca in occident,adica daca nu dubleaza pretul macar sa-l tripleze.

  2. Dacă tot faceți asta. Uitați-vă la o monedă. Are 2 fețe. Voi faceți o afacere profitabila și alții lasă gunoaie pe unde apucă. În spatele grădini, pădurile, râurile…Fără cuvinte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: