10.7 C
Bistrița
luni, octombrie 2, 2023

Bogdan Ivan: „Bistrițenii vor avea servicii de colectare a deșeurilor ca în occident!”

Astăzi a fost semnat contractul de finanțare pentru achiziționarea a 188.329 de pubele noi pentru Bistrița-Năsăud. Astfel, fiecare casă din județ va avea pubele separate pentru fiecare categorie de deșeuri”, a anunțat ministrul Bogdan Ivan. 

Investiția se ridică la o valoare de 47.485.259 lei, „bani ce vor fi alocați alocați pentru un județ mai curat și o colectare mai eficientă a deșeurilor.

Românii au nevoie de un mediu mai curat pentru un trai mai bun și pentru o calitate superioară a vieții. Iar pentru asta le punem la dispoziție posibilitatea de a colecta selectiv”, a precizat ministrul Digitalizării Bogdan Ivan. 

Investiția presupune achiziționarea a 188.329 de pubele noi pentru județul Bistrița-Năsăud:

  • 83.443 de pubele albastre (hârtie/carton)
  • 21.443 pubele galbene (plastic/metal)
  • 83.443 pubele verzi (sticlă)

Mulțumesc colegilor mei Emil Radu Moldovan – Președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Adrian Câciu – Ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, Daniel Suciu – Vicepreședinte Camera Deputaților, Monica Săsărman – Secretar de Stat Ministerul Dezvoltării, și Cristian Niculae – Director ADI Deșeuri Bistrița Năsăud, pentru că au făcut posibilă implementarea acestui proiect atât de important”, a concluzionat Bogdan Ivan.

ARTICOLE SIMILARE

3 COMENTARII

  1. Mai multi bani pentru supercom,pot sa-si mai cumpere cateva Bentley.Acum dupa aceasta reusita vrem si preturi ca in occident,adica daca nu dubleaza pretul macar sa-l tripleze.

  2. Dacă tot faceți asta. Uitați-vă la o monedă. Are 2 fețe. Voi faceți o afacere profitabila și alții lasă gunoaie pe unde apucă. În spatele grădini, pădurile, râurile…Fără cuvinte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Woooww! Deserturi de toamnă, cu puțin zahăr, surpriza toamnei de la Gelateria Aniela

Gelateria Aniela surprinde, din nou, cu un meniu delicios, de toamnă, numai bun de împărțit cu cineva drag și perfect pentru cei care țin la dietă! Vă așteaptă așadar deserturi de toamnă, inedite și, important, cu puțin zahăr. Pot fi servite pe loc sau la pachet. Dar puteți face și comandă.

REDUCERE 20 la sută, astăzi și mâine, în magazinele MARECOM! Sunt Zilele MARECOM, împlinesc 18 ani de activitate

Producătorul Marecom a ajuns la 18 ani de activitate și sărbătorește alături de clienți, cu oferte...

Caravana Škoda vine la Bistrița

Te așteptăm în 21 și 22 Octombrie 2023, în parcare la Bistrița Retail Park (lângă Selgros), între orele 10:00 și 18:00, pentru două zile pline de surprize, concursuri și premii pentru toată familia. Vizitează-ne și profită de ocazia de a testa multe modele îndrăgite Škoda!