14.5 C
Bistrița
vineri, mai 24, 2024

BRANIȘTEA: Accident cu 7 victime, dintre care doi copii

Un accident de circulație a avut loc în Braniștea, în urmă cu puțin timp. În urma coliziunii între două mașini au rezultat 7 victime. Printre acestea se numără și doi copii.

Un apel la 112 anunța un accident rutier, cu multiple victime, în localitatea Braniștea. Au fost direcționate la un caz echipaj de prim ajutor SMURD și un echipaj SAJ.

Salvatorii au găsit două autoturisme implicate, în care se aflau șapte persoane, între care și doi copii.

„La fața locului echipajele au asistat trei persoane din primul auto (bărbat – 64 ani, băiat – 8 ani și băiat – 9 ani) și patru persoane din autovehiculul al doilea (bărbat – 54 ani, femeie – 52 ani, femeie – 21 ani și bărbat – 22 ani). Niciuna dintre persoanele implicate nu prezenta leziuni grave, amenințătoare de viață”, a transmis managerul SAJ BN, dr. Muzsi.

Traficul auto s-a desfășurat cu dificultate pe perioada intervenției.

Foto – Arhiva

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!