11 C
Bistrița
miercuri, octombrie 4, 2023

BRANIȘTEA: Accident cu 7 victime, dintre care doi copii

Un accident de circulație a avut loc în Braniștea, în urmă cu puțin timp. În urma coliziunii între două mașini au rezultat 7 victime. Printre acestea se numără și doi copii.

Un apel la 112 anunța un accident rutier, cu multiple victime, în localitatea Braniștea. Au fost direcționate la un caz echipaj de prim ajutor SMURD și un echipaj SAJ.

Salvatorii au găsit două autoturisme implicate, în care se aflau șapte persoane, între care și doi copii.

„La fața locului echipajele au asistat trei persoane din primul auto (bărbat – 64 ani, băiat – 8 ani și băiat – 9 ani) și patru persoane din autovehiculul al doilea (bărbat – 54 ani, femeie – 52 ani, femeie – 21 ani și bărbat – 22 ani). Niciuna dintre persoanele implicate nu prezenta leziuni grave, amenințătoare de viață”, a transmis managerul SAJ BN, dr. Muzsi.

Traficul auto s-a desfășurat cu dificultate pe perioada intervenției.

Foto – Arhiva

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Rombat caută analist cumpărări, electrician, gestionar și operatori. Locuri de muncă, disponibile și la Kreativ Metal, Fan Courier, Transmixt, Sanovil

Rombat are nevoie de Analist cumpărări, gestionar și operatori producție. Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Leoni, Kreativ Metal, Clinica Sanovil, Stewo Năsăud, Electroplast, Fan Courier sau MasterFoam. Oferta completă - mai jos:

Woooww! Deserturi de toamnă, cu puțin zahăr, surpriza toamnei de la Gelateria Aniela

Gelateria Aniela surprinde, din nou, cu un meniu delicios, de toamnă, numai bun de împărțit cu cineva drag și perfect pentru cei care țin la dietă! Vă așteaptă așadar deserturi de toamnă, inedite și, important, cu puțin zahăr. Pot fi servite pe loc sau la pachet. Dar puteți face și comandă.

REDUCERE 20 la sută, astăzi și mâine, în magazinele MARECOM! Sunt Zilele MARECOM, împlinesc 18 ani de activitate

Producătorul Marecom a ajuns la 18 ani de activitate și sărbătorește alături de clienți, cu oferte...