11 C
Bistrița
miercuri, octombrie 4, 2023

Au spart un drum județean după cum „i-a tăiat” capul”! Polițiștii locali i-au ”ars” la buzunare

Angajații unei firme care avea de efectuat lucrări în zona carosabilului au spart drumul județean după cum i-au tăiat capul. Polițiștii locali i-au amendat și le-au impus aducerea suprafeței la aspectul anterior.

Lucrările la intalațiile de utilități sau cele de electricitate implică și spargerea unor porțiuni de carosabil, uneori.

O astfel de firmă a cerut autorizație Primăriei Bistrița să efectueze lucrări pe Valea Jelnei. Acesteia i s-a pus în vedere CE are voie să facă și CUM, însă, văzându-se cu actul în mână, a acționat total pe dos.

Mai exact, muncitorii s-au apucat de spart carosabilul după cum „i-a tăiat capul”. În zonă au ajuns polițiștii locali care au sistat lucrările și le-au tăiat o ”chitanță”, aplicându-le o amendă.

Strada Valea Jelnei

Spargerea unui drum județean, fără a respecta condițiile din Autorizația de spargere, eliberată de Primăria municipiului Bistrița !
Autorul a fost sancționat contravențional cu amendă în sumă de 1.500 lei, iar situația a fost comunicată către Biroul Poliției Rutiere din cadrul Politiei municipiului Bistrița.
S-a impus sistarea lucrărilor și aducerea terenului la starea inițială!”, au transmis reprezentanții Poliției Locale Bistrița.

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Rombat caută analist cumpărări, electrician, gestionar și operatori. Locuri de muncă, disponibile și la Kreativ Metal, Fan Courier, Transmixt, Sanovil

Rombat are nevoie de Analist cumpărări, gestionar și operatori producție. Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Leoni, Kreativ Metal, Clinica Sanovil, Stewo Năsăud, Electroplast, Fan Courier sau MasterFoam. Oferta completă - mai jos:

Woooww! Deserturi de toamnă, cu puțin zahăr, surpriza toamnei de la Gelateria Aniela

Gelateria Aniela surprinde, din nou, cu un meniu delicios, de toamnă, numai bun de împărțit cu cineva drag și perfect pentru cei care țin la dietă! Vă așteaptă așadar deserturi de toamnă, inedite și, important, cu puțin zahăr. Pot fi servite pe loc sau la pachet. Dar puteți face și comandă.

REDUCERE 20 la sută, astăzi și mâine, în magazinele MARECOM! Sunt Zilele MARECOM, împlinesc 18 ani de activitate

Producătorul Marecom a ajuns la 18 ani de activitate și sărbătorește alături de clienți, cu oferte...