16 C
Bistrița
luni, mai 20, 2024

Au spart un drum județean după cum „i-a tăiat” capul”! Polițiștii locali i-au ”ars” la buzunare

Angajații unei firme care avea de efectuat lucrări în zona carosabilului au spart drumul județean după cum i-au tăiat capul. Polițiștii locali i-au amendat și le-au impus aducerea suprafeței la aspectul anterior.

Lucrările la intalațiile de utilități sau cele de electricitate implică și spargerea unor porțiuni de carosabil, uneori.

O astfel de firmă a cerut autorizație Primăriei Bistrița să efectueze lucrări pe Valea Jelnei. Acesteia i s-a pus în vedere CE are voie să facă și CUM, însă, văzându-se cu actul în mână, a acționat total pe dos.

Mai exact, muncitorii s-au apucat de spart carosabilul după cum „i-a tăiat capul”. În zonă au ajuns polițiștii locali care au sistat lucrările și le-au tăiat o ”chitanță”, aplicându-le o amendă.

Strada Valea Jelnei

Spargerea unui drum județean, fără a respecta condițiile din Autorizația de spargere, eliberată de Primăria municipiului Bistrița !
Autorul a fost sancționat contravențional cu amendă în sumă de 1.500 lei, iar situația a fost comunicată către Biroul Poliției Rutiere din cadrul Politiei municipiului Bistrița.
S-a impus sistarea lucrărilor și aducerea terenului la starea inițială!”, au transmis reprezentanții Poliției Locale Bistrița.

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!

NOI locuri de muncă la SmartyKids Bistrița, RCB Electro și Aquabis! Sanovil caută infirmieră și fiziokinetoterapeut

Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională și lucrul cu copiii! RCB Electro are nevoie de inginer electrotehnic și electrician întreținere / reparații. Aquabis recrutează șofer profesionist și cititor contoare pentru Bistrița și Beclean. Noi locuri de muncă sunt disponibile și la Clinica Sanovil:

SENZAȚIE: Epilare definitivă cu Soprano ICE- Alexandrite 755 prin răcire cu gheață, acum, la Paula Murg Beauty – Cult by Nella

Epilarea definitivă e acum mai simplă și mai la îndemână ca oricând. Diferența o face însă...