12.7 C
Bistrița
sâmbătă, iunie 15, 2024

Vali Vijelie și Nicolae Guță îi vor distra pe bistrițeni la trecerea dintre ani

 

Îți dorești să întâmpini Anul Nou alături de cei dragi, cu meniu de sărbătoare atent selectat, foc de artificii și concerte susținute de Vali Vijelie, Nicolae Guță și Bogdan de la Ploiești? Ai la dispoziție cinci revelioane de poveste, în cinci locații inedite!

După cum bine știți, la restaurantele Giulia, Villa Franca și Pico Verde se organizează cele mai mari și frumoase petreceri de Revelion din Bistrița.

Și anul acesta, la cumpăna dintre ani, vă așteaptă o mulțime de surprize, în cinci săli de poveste.

Cei care vor întreține atmosfera și vor oferi o seară de neuitat sunt Vali Vijelie, Diana Cârlig & Ionuț Bledea împreună cu formația Lăutarii Maramureşului și Nicolae Guță. Pe scenă vor urca și Bogdan de la Ploiești, Paula Grigore & formația, Willy de Oradea și formația, Ancuța și Selena Anghel împreună cu formația lor.

Masa plină cu bucate deosebite, atent selectate, alături de băutura la discreție și focul de artificii completează petrecerile de poveste.

Indiferent de locația aleasă, taxa pentru petrecerea de Revelion este 580 lei de persoană!

Vino la Restaurant Giulia sau sună la 0746 032 770 și alege-ți locația de poveste pentru petrecerea de Revelion 2024!

ARTICOLE SIMILARE

3 COMENTARII

  1. Val de ,,cultura”. La preturi incepand de la ,,doar” 590 lei de persoana, pentru un restaurant…. care nu e intr-o zona frumoasa… va dati seama cati trebuie sa cumpere bilete ca sa plateasca pe manelisti? Altfel spus, va dati seama ce aglomerat va fi?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: