19.8 C
Bistrița
marți, mai 28, 2024

VIDEO: Bărbat din Anieș găsit mort într-o râpă

Un bărbat din Anieș ar fi mers să-și curețe un teren, într-o zonă mai greu accesibilă. Cum nu se mai întorcea acasă, familia a pornit în căutarea lui. A fost găsit mort, într-o râpă.

Un apel la 112 solicita aseară intervenția echipajelor medicale într-o zonă greu accesibilă din Anieș. Într-o râpă a fost găsit un bărbat decedat. La caz au fost direcționate un echipaj de pompieri cu șenilată, un echipaj SAJ si un echipaj salvamont.

Conform Mesager24.ro, era vorba de un localnic ce ar fi plecat să-și curețe un teren. Pentru că nu s-a mai întors, familia a început să-l caute.

Este vorba un bărbat în vârstă de circa 65 de ani, din satul Anieș, care locuiește chiar în zona Arinete unde s-a întâmplat nenorocirea. Acesta a plecat de acasă să-și curețe un loc de vegetație. Ai săi, văzând că nu se mai întoarce, au plecat să-l caute găsindu-l mort într-o râpă! Interesant este că decedatul nu are lovituri cauzatoare de moarte, ipoteza fiind că el a murit în urma unui infarct.

Corpul neînsuflețit a fost transportat la Medicina Legală din Bistrița” scrie sursa citată.

Polițiștii au deschis dosar penal și fac cercetări.

În seara de 16 septembrie a.c., polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat a fost găsit inconștient, pe raza localității Anieș.

La fața locului, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sângeorz-Băi au identificat un bărbat, de 65 de ani, din Anieș, care din nefericire era decedat. Din primele verificări efectuate, bărbatul se afla în locul numit „Arinete”, pe raza localității Anieș, pe un teren proprietate personală, unde ar fi plecat din dimineața zilei de 16 septembrie a.c.

Polițiștii continuă cercetările în cadrul unui dosar deschis pentru ucidere din culpă, urmând a fi dispusă necropsia care va stabili cu exactitate cauza decesului”, au transmis reprezentanții IPJ BN.

FOTO – arhiva Bistriteanul.ro

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil:

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?