16.2 C
Bistrița
marți, iunie 25, 2024

BRAVO! Marius, pompier la stația Beclean, campion național la Culturism și Fitness

Marius Nicoară este pompier la stația Beclean de 17 ani. În weekend a participat la Campionatul Național de Culturism și Fitness, obținând locul I. Astfe, va reprezenta România la competiția internațională.

Iubește să ajute oamenii, să sară în ajutorul celor aflați în probleme. Astfel că de mai bine de 17 ani, Marius Nicoară și-a dedicat viața ca și pompier, fiind implicat în activitățile și misiunile ISU BN.

În acest weekend, Marius a participat la Campionatul Național de Culturism și Fitness. Pasiunea pentru acest sport, orele de antrenament și stilul de viață și-au spus cuvântul, Marius devenind campion național. Astfel Marius va reprezenta România la competiția internațională a acestui sport.

Partea impresionantă este că Marius a reușit să le insufle și copiilor săi acest hobby, iar acum îi antrenează să devină cei mai buni.

Colegul nostru, Marius Nicoară, de la Stația de Pompieri Beclean din ISU Bistrița – Năsăud este noul campion national la Culturism și Fitness – Fitness Challange – Bronze Level – 2024, titlu obținut în urma galei de la Cluj – Napoca. Mai mult, acesta va reprezenta România la campionatul mondial al acestei discipline.

Împlinirea este cu atât mai mare pentru că performanța lui a fost copiată și de copiii lui pe care îi antrenează în domeniul pe care-l iubește atât de mult.

Marius este cunoscut în zona Becleanului pentru pasiunea cu care se pregătește, duce un stil de viață sănătos și este mereu implicat în activitățile și misiunile subunității la care participă de mai bine de 17 ani.

Ai respectul nostru, Marius! Felicitări și succes mai departe!” au transmis reprezentanții ISU BN pe Facebook.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Centrul Micul Prinț, Crama Jelna, SmartyKids Bistrița: Se caută terapeut, barman, asistent producție

Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism, iar Crama Jelna are nevoie de barman și ajutor de bucătar. SmartyKids Bistrița angajează persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în lucrul cu copiii! NOI locuri de muncă la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel:

Descoperă Eleganța și Performanța Škoda

Vizitează Showroom-ul & Service-ul Autorizat Škoda MATEROM AUTOMOTIVE, din Cartier Viișoara, Str. Libertății, Nr. 264, Bistrița, unde poți testa și achiziționa cele mai noi modele Škoda și ai toate Serviciile Auto de care ai nevoie, într-un singur loc.

EURO2024 se vede pe terasa ARENA by Casa EMA! Promoții și premii speciale până în 14 iulie!

Campionatul European de Fotbal EURO2024 se vede mai mult decât perfect – pe cel mai mare ecran proiectat ever: ecranul de pe Terasa de Vară ARENA by Casa EMA!