17.1 C
Bistrița
marți, iunie 25, 2024

Sportivi din toată Europa se bat în iunie, la Bistrița, la evenimentul care pune județul pe harta kick-boxingului național

În 7 iunie Bistrița va găzdui una dintre galele Dynamite Fighting Show, eveniment organizat de Cătălin Moroșanu. Pe lângă faptul că vor fi prezente două legende ale kickboxing-ului internațional, care dețin câte 3 titluri de campioni mondiali, la Bistrița se vor lupta cei mai buni din Europa.

Cei mai buni sportivi profesioniști din Europa se vor întâlni în 7 iunie la Bistrița, care va găzdui, în premieră, la TeraPlast Arena, una dintre galele Dynamite Fighting Show, cea mai prestigioasă platformă de evenimente din România, dedicată sporturilor de contact, fondată de Cătălin Moroșanu.

Acesta a fost prezent la Bistrițeanul Live, unde a vorbit despre evenimentul care pune Bistrița pe harta kickboxingului național.

„Sportivi din toată Europa, din toată lumea vor fi prezenți la Bistrița și se vor bucura de un spectacol frumos. Vom avea și invitați speciali. Legenda Peter Aerts, triplul campion mondial și Remy Bonjasky și el triplu campion mondial. Ne dorim să aducem cei mai buni ambasadori ai kickboxing-ului mondial și ne bucurăm că am reușit să îi aducem la Bistrița”, a precizat Cătălin Moroșanu, la Bistrițeanul Live.

Potrivit acestuia vor avea loc, în total, 14 meciuri. 32 de sportivi se vor lupta la Bistrița. Va fi pusă în joc centura Dynamite Fighting Show, iar sportivul care va câștiga acest titlu va concura pentru centura mondială, pusă în joc de cea mai mare federație de kickboxing din lume.

Gala va avea loc în data de 7 iunie, de la ora 20:00, iar porțile se vor deschide de la 18:00. Cu o zi înaintea galei, pe 6 iunie, la OK Shopping Center va avea loc cântarul oficial, unde accesul publicului va fi gratuit. Biletele pentru acest eveniment sunt disponibile AICI.

Emisiunea la care a fost prezent Cătălin Moroșanu o puteți urmări mai jos:

 

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Centrul Micul Prinț, Crama Jelna, SmartyKids Bistrița: Se caută terapeut, barman, asistent producție

Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism, iar Crama Jelna are nevoie de barman și ajutor de bucătar. SmartyKids Bistrița angajează persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în lucrul cu copiii! NOI locuri de muncă la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel:

Descoperă Eleganța și Performanța Škoda

Vizitează Showroom-ul & Service-ul Autorizat Škoda MATEROM AUTOMOTIVE, din Cartier Viișoara, Str. Libertății, Nr. 264, Bistrița, unde poți testa și achiziționa cele mai noi modele Škoda și ai toate Serviciile Auto de care ai nevoie, într-un singur loc.

EURO2024 se vede pe terasa ARENA by Casa EMA! Promoții și premii speciale până în 14 iulie!

Campionatul European de Fotbal EURO2024 se vede mai mult decât perfect – pe cel mai mare ecran proiectat ever: ecranul de pe Terasa de Vară ARENA by Casa EMA!