16.8 C
Bistrița
sâmbătă, iunie 15, 2024

Sub ochii admirativi ai copilului, Sorin Pop și motocicleta galbenă au luat locul 4 la competiția din weekend, în ciuda provocărilor

Sorin Pop și motocicleta galbenă au participat în weekend la prima etapă la Motorpark România, în echipa Kawasaki Racing Team. Experiența nu a fost lipsită de peripeții! Dar, sub ochii admirativi ai copilului său – pentru prima dată cu el la competiție – a dat tot ce a avut mai bun. Și a luat locul IV.

Etapa 1 Moto Motorpark România a avut loc în acest weekend. Sorin Pop și motocicleta galbenă au participat în echipa Kawasaki Racing Team.

Și de această dată competiția nu a fost lipsită de peripeții. Sâmbătă s-a finalizat cursa cu steag roșu.

Sâmbătă, în cursa Q Race, am terminat pe 9 în momentul când s-a întrerupt cursa cu steag rosu. Am pierdut startul din nou, am plecat ultimul, și am avut de recuperat” a explicat bistrițeanul.

Duminică, Sorin Pop a demonstrat, din nou, că nimic nu îi stă împotrivă: nici chiar ploaia și faptul că mulți renunță.

Duminică așteptam cursa stabilită la ora 16:50, când în jurul orei 16:00 a început să plouă. Nu știam ce să fac! Am căutat pe la echipe anvelope de ploaie, am primit de la o echipă o anvelopă pentru față, dar oricum era prea târziu. Nu aveam timp să o montez. Până la urmă am hotărât să intru în cursă cu slick-uri deși nu au intrat mulți piloti în cursă. Am zis că fie ce-o fi, dar m-am descurcat și am luat locul 4” a explicat, pentru Bistrițeanul.ro, motociclistul Sorin Pop.

Determinarea de a da tot ce poate a venit și din faptul că de această dată îl avea alături pe fiul său.

Trofeul a fost primit de băiețelul meu care a venit pentru prima oară la circuit, să mă vadă. Mulțumesc tuturor celor care m-au susținut și Primăriei Bistrița datorită căreia am participat la această etapă, prin proiectul aprobat” a transmis Sorin Pop.

 

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: