4.8 C
Bistrița
marți, aprilie 23, 2024

BUN și GUSTOS: Încă un preparat al Ninei Rus, certificat la OSIM!

Când vine vorba de produse din păstrăv, gândul bistrițenilor zboară la Nina Rus. Romuleanca a cucerit inimi, papile gustative și… pe cei de la OSIM. Zilele trecute, încă un produs al bistrițencei a fost certificat.

A început timid, gătind în bucătăria ei preparate care cucereau musafirii. Apoi, împreună cu soțul ei au accesat fonduri pentru o păstrăvărie.

A început să facă tot felul de combinații din pește, iar ajungând în semifinalele concursului Chef la Cuțite, a prins aripi în ale gastronomiei.

Nina Rus a reușit să cucerească inimile și papilele gustative cu preparatele ei. Iar acum, uimește tot mai des cu produse noi, inedite.

Romuleanca a reușit să creeze zeci de preparate care au la bază păstrăvul. Preparatele ei se vând „ca pâinea caldă” la Piața Produs în Bistrița Năsăud, iar peste tot unde ajunge cu ele, oamenii rămân uimiți de ce poate ieși din mâinile ei.

Preparatele Ninei Rus i-au „cucerit” și pe cei de la Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci (OSIM).

După ce Zacusca din Păstrăv Afumat a fost primul produs al romulencei care a fost certificat, acum, o altă specialitate a fost recunoscută.

Salata de icre a Ninei Rus a primit certificatul de la OSIM pe data de 28 septembrie. Preparatul e făcut din icrele de la păstrăv, hering și crap.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Aquabis angajează electrician și consilier juridic, Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent medical generalist

Aquabis caută electrician și consilier juridic, iar la Clinica Sanovil este nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Crama JELNA angajează bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați.