5.9 C
Bistrița
sâmbătă, noiembrie 27, 2021

BUN și GUSTOS: Încă un preparat al Ninei Rus, certificat la OSIM!

Când vine vorba de produse din păstrăv, gândul bistrițenilor zboară la Nina Rus. Romuleanca a cucerit inimi, papile gustative și… pe cei de la OSIM. Zilele trecute, încă un produs al bistrițencei a fost certificat.

A început timid, gătind în bucătăria ei preparate care cucereau musafirii. Apoi, împreună cu soțul ei au accesat fonduri pentru o păstrăvărie.

A început să facă tot felul de combinații din pește, iar ajungând în semifinalele concursului Chef la Cuțite, a prins aripi în ale gastronomiei.

Nina Rus a reușit să cucerească inimile și papilele gustative cu preparatele ei. Iar acum, uimește tot mai des cu produse noi, inedite.

Romuleanca a reușit să creeze zeci de preparate care au la bază păstrăvul. Preparatele ei se vând „ca pâinea caldă” la Piața Produs în Bistrița Năsăud, iar peste tot unde ajunge cu ele, oamenii rămân uimiți de ce poate ieși din mâinile ei.

Preparatele Ninei Rus i-au „cucerit” și pe cei de la Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci (OSIM).

După ce Zacusca din Păstrăv Afumat a fost primul produs al romulencei care a fost certificat, acum, o altă specialitate a fost recunoscută.

Salata de icre a Ninei Rus a primit certificatul de la OSIM pe data de 28 septembrie. Preparatul e făcut din icrele de la păstrăv, hering și crap.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Efectele crizei sanitare asupra sănătății mentale la nivel global

Efectele crizei sanitare: Află cât de afectată a fost starea mentală a populației la nivel mondial ca urmare a crizei sanitare. Statistici pentru diferite regiuni ale lumii.

Care sunt avantajele pariurilor online

Dacă îți place să urmărești transmisiunile sportive și ești la curent cu ce se întâmplă în diverse sporturi, ești persoana potrivită pentru un hobby plin de adrenalină. Pariurile sportive online îți pot aduce câștiguri frumoase!

Se fac angajări la Transmixt Bistrița, Supercom și IMP România! Se oferă condiții excelente de muncă

Se fac angajări la ItalTextil Sărata, care caută muncitori și secretar administrativ. Panouri Decorative are nevoie de montator în Bistrița, iar Transmixt angajează / școlarizează șoferițe pentru transportul local. Oferta completă, mai jos: