-0.1 C
Bistrița
sâmbătă, decembrie 9, 2023

Bunicuță furată tocmai de ”sărmana copilă” pe care voia să o ajute

Bunătatea unei bunicuțe i-a fost ”răsplătită” cu un furt. Din fericire, oamenii legii au intervenit rapid și au găsit hoțul. A fost tocmai ”sărmana copilă” pe care a vrut să o ajute.

Se apropie perioada sărbătorilor și oamenii tind ă devină mai buni, mai darnici. Iar unii profită TOCMAI de această bunătate. Iar cele mai des întâlnite victime sunt oamenii simplii, bunicii.

Sâmbătă după-masă, la ușa unei bunicuțe din Sîngeorz Băi s-a prezentat o minoră care cerșea. Femeia, cu inimă mare, s-a apucat de pus într-o plasă una și alta de prin casă, pentru a-i oferi sărmanei copile ceva ce să-i facă sărbătorile mai frumoase.

Doar că, pe când să se bucure de gestul făcut, bunica a observat că-i lipsesc bani din casă.

A alertat poliția care, din fericire, a identificat-o pe mica hoață, rapid. Iar prejudiciul a fost recuperat.

În după-masa de 12 decembrie, polițiștii au rezolvat rapid un caz de furt din locuință, au identificat persoana bănuită de comiterea faptei și au recuperat prejudiciul, respectiv suma de 1.000 de lei. Banii ar fi fost sustrași din locuința unei bunicuțe de 83 de ani, din Sângeorz-Băi. La aproximativ 2 ore de la comiterea furtului, bătrânica a constatat că i-au dispărut banii și s-a prezentat la sediul Poliției Orașului Sângeorz-Băi, unde a solicitat sprijin pentru a-și recupera paguba. Cu intenția de a face bine, bunicuța a primit în curtea locuinței ei pe o tânără care i-ar fi cerut să o ajute cu ce poate. În timp ce-i căuta prin gospodărie bunuri, minora ar fi profitat de neatenția proprietarei și i-ar fi sustras din locuință suma de 1.000 de lei. În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au depistat o minoră de 15 ani, din Recea Cristur și au găsit asupra ei banii pe care i-au înapoiat păgubitei. Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt” se arată în comunicatul IPJ BN.

 

Polițiștii specializați în investigații criminale atrag atenția cu privire la faptul că, în prag de sărbători, hoții sunt mult mai activi și vă sfătuiesc să nu permiteți accesul în curte și locuință unor persoane necunoscute.

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Anunț începere proiect de investiții pentru retehnologizarea societății

SC FLORĂRIILE PĂPĂDIE S.R.L anunță începerea activităților proiectului „PROIECT DE INVESTITII PENTRU RETEHNOLOGIZAREA SOCIETATII”, Cod SMIS 161978, finanțat în cadru POC - Programul Operațional Competitivitate 2014-2020...

Scurt ghid turistic pentru cei care vor să viziteze Macao

Macao mai este cunoscut și ca „Vegas-ul Chinei” grație multitudinii de cazinouri de top prezente în acest oraș. El este însă și o destinație turistică ideală dacă vrei să petreci un weekend sau chiar mai mult într-un oraș asiatic extrem de dezvoltat.

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie, Orange angajează manager. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie. Se oferă salariu atractiv, transport asigurat, bonuri de masă de 30 lei/zi lucrătoare. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de specialist marketing & comunicare și infirmieră part-time.