-4.1 C
Bistrița
vineri, ianuarie 28, 2022

Ca-n fimele cu proști! Unchi și nepot prinși beți, la volanul aceleiași mașini, la interval scurt de timp

Un bărbat conducea mașina, beat fiind, având ca pasager în dreapta pe nepotul său. Polițiștii l-au dus pe șofer la spital pentru mostre biologice, dar au oprit aceeași mașină, la scurt timp, pentru încă un control. La volan – nepotul – beat și el.

Polițiștii au avut senzația, azi-noapte, că se află într-un… film cu prosti!

Mai exact, polițiștii au oprit un autoturism care circula pe raza localității Nimigea de Jos, pe Drumul Județean 172.

La volan se afla un bărbat de 46 de ani, din Nimigea de Sus, iar ca pasager îl avea pe nepotul său, de 21 de ani.

„Întrucât conducătorul autoturismului prezenta halenă alcoolică a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind de 1,36 mg/l alcool în aerul expirat și i s-au recoltat două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. S-a întocmit un dosar penal cu privire la infracțiunea de conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substanțe”,  transmit reprezentanții IPJ BN.

La scurt timp de la acest incident, polițiștii năsăudeni opresc, același autoturism, în trafic, pe DN 17 C. La volan – nepotul! Și el beat, și – mai mult – și fără permis.

La aceeași dată, la scurt timp, un tânăr de 21 ani din Nimigea de Sus, pasager în autoturismul condus de bărbatul de 46 de ani, a condus același autoturism pe Drumul Județean 172 si Drumul Național 17 C, în Nimigea de Jos, fiind oprit în trafic de polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Năsăud. În urma verificărilor, s-a constatat faptul ca acesta nu deține permis de conducere valabil iar cu ocazia testării cu aparatul alcooltest a rezultat o valoare de 0,74 mg/l alcool în aerul expirat. I-au fost recoltate și acestuia două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Cercetările continuă de Secția 6 Poliție Rurală Năsăud, fiind întocmit un alt dosar penal cu privire la faptele de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, se mai arată în comunicatul IPJ BN.

Amândoi bărbații din Nimigea s-au ales și cu amenzi date în contextul pandemiei, neputându-și justifica prezența în trafic în intervalul orar 23.00 – 05.00.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Amicii Building caută contabil/ă și inginer constructor! Rombat are nevoie de operatori și electricieni

Compania Amicii Building are nevoie de contabil, inginer contructor și finisori. Locuri de muncă sunt disponibile și la Rombat, Transmixt Bistrița sau Clinica Sanovil, unde se caută fiziokinetoterapeut, dar și o infirmieră. 

FOTO – Cu Ciao Bella, frumoasă și sub plapumă: Pijamale satinate, compleuri fine din bumbac, lenjerii ”fierbinți”…

Chiar dacă e rece afară și ai sta doar în casă, sub plapumă, și acolo poți...

PRO COMPRESOARE Bistrița: Soluția pentru curățarea impecabilă a filtrului de particule

Funcționarea mașinilor, mici sau mari, a utilajelor, etc. poate fi afectată de înfundarea filtrului de particule. ...