6 C
Bistrița
joi, februarie 22, 2024

Cadoul perfect de Valentine`s se alege de la Anemona, în timp ce savurezi în tihnă o cafea bună!

Găsirea cadoului potrivit pentru persoana iubită poate fi o adevărată provocare. Dar dacă savurezi, în tihnă, o cafea bună, ai putea fi mai inspirat în alegere. La Anemona le găsești pe ambele: cafea bună și o gamă diversificată de cadouri care să ajungă, de Valentine`s Day, direct la inima persoanei iubite.

În Bistrița s-a deschis, anul trecut, Anemona – o cafenea atipică, pe Bulevardul Independenței. În incinta cafenelei ești înconjurat – pe lângă mirosul plăcut de cafea proaspăt măcinată – și de tablouri cu licheni stabilizați, sticluțe de parfumuri și aranjamente florale, produse handmade, etc.

Toate sunt de vânzare, astfel că în timp ce savurați o cafea, în tihnă, puteți să alegeți și un cadou pentru cei dragi.

Și pentru că mai sunt câteva zile până la Valentine`s Day, la Anemona se preiau comenzile pentru cadouri inedite.

Puteți opta pentru un tablou din licheni stabilizați, care să rămână peste ani o amintire ”vie” a iubirii pe care v-o purtați. Nu e nevoie să fie un tablou clasic, ci puteți allge unul în formă de inimă, cu doi îndrăgostiți îmbrățișați.

Dacă persoana iubită  îndrăgește parfumurile, la Anemona găsiți întreaga gamă USO Paris, renumită pentru parfumuri cu arome rafinate și persistență îndelungată.

Dacă doriți să optați pentru un cadou care să conțină mai multe elemente, puteți să alegeți o cutie în formă de inimioară, cu un mesaj personalizat inscripționat pe capac, în care să puneți produse handmade (lumânări, inimioare, ursuleți), cutii cu ciocolată, o sticlă bună de vin, etc. Dacă imaginația nu vă ajută, personalul de la Anemona e deschis să vă facă sugestii astfel încât să recuceriți persoana iubită prin cadoul oferit.

Dacă sunteți de părere că florile sunt cele mai frumoase moduri de a transmite un sincer ”Te iubesc!”, tot la Anemona găsiți cutii cu flori, diferite aranjamente florale sau buchete colorate, tipice sau atipice, care să se plieze pe gustul persoanei pe care o iubiți.

Așadar, sunteți așteptați la Anemona! În timp ce savurați cafeaua analizați ce cadou ar ajunge direct la inima persoanei iubite. Apoi îl cumpărați sau comandați pentru ziua de Valentine`s și plecați de acolo de două ori mai fericiți.

Dacă nu aveți timp să mergeți la cafenea, puteți să aruncați o privire pe pagina de Facebook, pe Instagram și pe TikTok, să vă hotărâți ce doriți și apoi sunați la numărul 0773 885 401 și comandați.

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.

Se fac angajări la Electroplast Bistrița: Se caută Key Account manager și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la ELECTROPLAST Bistrița, care angajează Key Account Manager și operatori Cabluri Electrice. Patiseria Sweet Iris de pe Năsăudului are nevoie de vânzătoare. NOI locuri de muncă, la CML, Fan Courier, Leoni și Aquabis. Oferta completă – mai jos: