16.6 C
Bistrița
marți, februarie 27, 2024

Deputat Daniel Suciu: Ce se întâmplă la Bistrița este un model poate unic la nivel național

Deputatul PSD BN Daniel Suciu a primit ieri, în semn de apreciere pentru susținerea egalității de gen, o distincție din partea Patronatului European al Femeilor de Afaceri.

În fața multor femei antreprenor din România, vorbind despre egalitatea de gen, ar fi fost incorect să nu vorbesc despre minunatele mele colege din echipa PSD.

Le-am spus celor din Patronatul European al Femeilor de Afaceri că distincția primită le-o ofer din toată inima celor peste 1300 de colege din organizație. Și că ceea ce se întâmplă la Bistrița este un model poate unic la nivel național.

Și asta pentru că femeile reprezintă 56% din membri, 60% din vicepreședinți, 44% din Biroul Municipal, 48% din Consiliul Politic și 53% din președinții de organizații.

Le-am mai spus că sunt extrem de mândru de toate cifrele de mai sus. Nu găsesc colegi mai empatici, organizați, entuziaști și serioși ca doamnele din echipa PSD”, a concluzionat deputatul Daniel Suciu.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

ItalTextil Sărata angajează electrician și mecanic întreținere, Aquabis caută consilier juridic

Se fac angajări la ItalTextil Sărata! Aquabis are nevoie de un consilier juridic, iar Eurocompozite SRL caută lăcătuș mecanic și operatori. Locuri de muncă sunt disponibile și la RCB Electro, CML sau Electroplast. Oferta completă – mai jos:

Stil german, prețuri românești: Mobila Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, de calitate, la prețuri excelente!

Mobila Outlet Gherla aduce o nouă dimensiune confortului în locuința ta, oferind mobilă NOUĂ, de înaltă calitate, importată direct din Germania, la prețuri accesibile. Cu un showroom de 700 de metri pătrați și o prezență online extinsă, Mobila Outlet Gherla își propune să devină destinația preferată a iubitorilor de confort.

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos: