19.8 C
Bistrița
marți, mai 28, 2024

FOTO De vis! Cum s-a transformat parcul din Căianu Mic într-un super-loc de relaxare cu bani puțini

Primăria Căianu Mic a reușit să transforme parcul din centrul comunei într-un super-loc de relaxare. Lucrările de amenajare au fost realizate de angajații primăriei, cu fonduri modeste. Parcul este folosit atât pentru cununiile civile, cât și seara, pentru socializare, de către tineri. Nu mai punem la socoteală faptul că aceștia au acces gratuit la Internet.

Se poate să amenajezi un spațiu de relaxare iubit de toată lumea și cu fonduri reduse, în regie proprie. O demonstrează Primăria Căianu Mic, care a transformat parcul de lângă căminul cultural într-o zonă de odihnă și socializare.

Părculețul în cauză este folosit și pentru cununiile civile, iar seara se umple cu tineri din comună, care se relaxează în parc. Acesta oferă inclusiv acces gratuit la Internet.

Spațiul de relaxare este dotat cu multă verdeață, bănci, luminițe și este „umbrit” cu umbrele multicolore.

„Dacă faci un contract cu o firmă de peisagistică îți ia o groază de bani și trăim niște vremuri complicate, nu ne permitem să dăm atâția bani! ”, precizează pentru Bistrițeanul.ro primarul comunei Căianu Mic, Paul Știr.

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

3 COMENTARII

  1. Ii invitam pe cei din Caianu Mic in vizita in parcul de langa primaria branistea. Este un parc foarte bine conservat din 1980, plin de caini fara stapan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil:

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?