6 C
Bistrița
vineri, februarie 23, 2024

Cal furat, găsit după ce a fost vândut

Calul unui bărbat din Enciu a fost furat dintr-un țarc împrejmuit cu un gard electric în urmă cu două zile. A fost găsit după ce hoțul a vândut calul mai departe. Animalul  valorează  20.000 de lei.

Un tânăr de 23 de ani din Lechința a furat calul și l-a vândut mai departe. Așa au aflat polițiștii cine a comis infracțiunea, după ce au oprit, în noaptea de 23 spre 24 iulie, o dubă care transporta… un cal.

Duba era înmatriculată în Satu Mare, iar la volan se afla un bărbat din Năsăud, alături de alți doi bărbați. În spatele lor stătea calul care semăna foarte mult cu cel care a dispărut din Enciu.

Astfel, polițiștii Secției 3 Rurală Năsăud au constatat că un  tânăr de 23 de ani a săvârșit infracțiunea.

Calul a fost încredințat proprietarului, de către polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Lechința care continuă cercetările, în vederea clarificării cauzei, sub toate aspectele.

„În noaptea de 23/24 iulie a.c., în jurul orei 00.20, în urma controalelor efectuate în trafic, polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Lechința au oprit pentru verificări o autoutilitară înmatriculată în județul Satu-Mare. La volan a fost identificat un bărbat de 43 de ani, din Năsăud, iar în autovehicul au mai fost identificați încă doi pasageri, în vârstă de 21 și 30 de ani, ambii din Năsăud.

În urma controlului efectuat, polițiștii au constatat faptul că în autovehicul se află un cal, iar semnalmentele acestuia corespund celui sustras, aparținând bărbatului din localitatea Enciu. În urma investigațiilor, s-a stabilit faptul că animalul ar fi fost sustras de către un tânăr, de 23 de ani, din Lechința care l-ar fi vândut celor din Năsăud”, a comunicat Inspectoratul Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

Foto: HotNews.ro

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.

Se fac angajări la Electroplast Bistrița: Se caută Key Account manager și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la ELECTROPLAST Bistrița, care angajează Key Account Manager și operatori Cabluri Electrice. Patiseria Sweet Iris de pe Năsăudului are nevoie de vânzătoare. NOI locuri de muncă, la CML, Fan Courier, Leoni și Aquabis. Oferta completă – mai jos: