-3.2 C
Bistrița
luni, februarie 6, 2023

Cal furat, găsit după ce a fost vândut

Calul unui bărbat din Enciu a fost furat dintr-un țarc împrejmuit cu un gard electric în urmă cu două zile. A fost găsit după ce hoțul a vândut calul mai departe. Animalul  valorează  20.000 de lei.

Un tânăr de 23 de ani din Lechința a furat calul și l-a vândut mai departe. Așa au aflat polițiștii cine a comis infracțiunea, după ce au oprit, în noaptea de 23 spre 24 iulie, o dubă care transporta… un cal.

Duba era înmatriculată în Satu Mare, iar la volan se afla un bărbat din Năsăud, alături de alți doi bărbați. În spatele lor stătea calul care semăna foarte mult cu cel care a dispărut din Enciu.

Astfel, polițiștii Secției 3 Rurală Năsăud au constatat că un  tânăr de 23 de ani a săvârșit infracțiunea.

Calul a fost încredințat proprietarului, de către polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Lechința care continuă cercetările, în vederea clarificării cauzei, sub toate aspectele.

„În noaptea de 23/24 iulie a.c., în jurul orei 00.20, în urma controalelor efectuate în trafic, polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Lechința au oprit pentru verificări o autoutilitară înmatriculată în județul Satu-Mare. La volan a fost identificat un bărbat de 43 de ani, din Năsăud, iar în autovehicul au mai fost identificați încă doi pasageri, în vârstă de 21 și 30 de ani, ambii din Năsăud.

În urma controlului efectuat, polițiștii au constatat faptul că în autovehicul se află un cal, iar semnalmentele acestuia corespund celui sustras, aparținând bărbatului din localitatea Enciu. În urma investigațiilor, s-a stabilit faptul că animalul ar fi fost sustras de către un tânăr, de 23 de ani, din Lechința care l-ar fi vândut celor din Năsăud”, a comunicat Inspectoratul Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

Foto: HotNews.ro

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...

Probleme la sistemul de direcţie al mașinii? Beneficiază de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service

Dacă ai probleme la sistemul de direcție al mașinii, e momentul să te bucuri de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service! Prețuri avantajoase: