20.2 C
Bistrița
luni, iulie 22, 2024

Cămara Bunicii mai primește comenzi de Paște până miercuri! AFLĂ și programul:

Bistrițenii care își doresc drob de miel pe masa de Paște, preparat după o rețetă delicioasă, la Cămara Bunicii, trebuie să știe că urmează un program special, în zilele care ne așteaptă:

Dacă obișnuiți să vă umpleți coșurile din Cămara Bunicii – magazinul specializat în mâncare sănătoasă și produse tradiționale – aflați că urmează un program special. 

Îi anunțăm pe clienții care ne trec pragul că, în perioada sărbătorilor pascale, magazinul nostru va funcționa după un program special. Va fi închis în prima și a doua zi de Paști”, au transmis cei de la Cămara Bunicii.

În afara zilelor de sărbătoare, programul de funcționare va fi acesta:

  • de luni până vineri, 17 aprilie, Cămara Bunicii va fi deschisă între orele 8 și 21
  • sâmbătă, 18 aprilie, magazinul funcționează între orele 8 – 16

Angajații noștri preiau în continuare comenzile dumneavoastră, până miercuri inclusiv”, au mai anunțat administratorii magazinului. 

Comenzile se pot ridica fie din magazin, fie de la sediul firmei din Bistrița, str. Simion Mândrescu, nr.15. Ora va fi indicată, ulterior, într-un mesaj privat.  

Să așteptăm împreună, sănătoși și cu liniște în suflet, Învierea Domnului…

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud: