11.6 C
Bistrița
miercuri, mai 18, 2022

Camionul de Crăciun Tășuleasa Social a ajuns în Raionul Glodeni din Republica Moldova

Camionul de Crăciun al Tășuleasa Social a ajuns în Raionul Glodeni, înfrățit cu județul Bistrița-Năsăud. Toți elevii de clasa I-a și a doua din raion au primit cadouri din partea Tășuleasa Social, Împarte Bucurie și Asociația Tabita Caritas.

„Camionul de Crăciun a ajuns la frații noștri de peste Prut, în Raionul Glodeni, unde a adus bucurie și zâmbete la 1.000 de copilași frumoși!

Fiecare copilaș din clasa a I-a și a II-a din toate școlile din Raion au primit câte un cadou, iar în schimb ne-au oferit mii de zâmbete de neuitat! Au fost minunați și rar mi-a fost dat să simt o bucurie mai mare ca și cea de acum. Le-am spus și ce simt legat de frații noștri de sânge: că îi iubim și prețuim!

Meritul principal pentru bucuria copilașilor îl are Alin Ușeriu de la Tășuleasa Social și Die Iohanniter. În acest an, campania a fost organizată în parteneriat cu Asociația Împarte Bucurie și cu Asociația Tabita Caritas.

Tare drag mi-a fost să mă revăd cu prietenii noștri din Glodeni și le multumesc partenerilor de la Tășuleasa și colegilor mei voluntari în campania din Basarabia: Vasile Șut, primarul comunei Tiha Bârgăului, Vlăduț Purja, primarul comunei Tîrlișua, Bogdan Mățan, managerul Mățan-Trans, Paul Pop și Leon Pop.

Camionul de Crăciun a ajuns în Glodeni datorită parteneriatului între Consiliul Județean Bistrița-Năsăud și Consiliul Raional Glodeni. Le multumesc pentru primirea călduroasă prietenilor din Glodeni și Președintelui Raionului Glodeni, Ion Cojocariu”, spune Bogdan Ivan Gruia.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: