4.4 C
Bistrița
sâmbătă, noiembrie 27, 2021

CAMPANIE: Ajută un copil să meargă la școală

Începe numărătoarea inversă până când clopoțelul va anunța noul an școlar. Pe mulți copii începutul școlii îi găsește fără ghiozdan și rechizite. Implică-te și ajută un copil să meargă la școală!

Toamna se numără bobocii, dar și ghiozdanele! A mai rămas doar o săptămână până când clopoțelul va suna și va anunța începutul unui nou an școlar.

Din păcate, în fiecare an, în România, zeci de mii de copii abandonează școala din cauza lipsurilor financiare. Pentru a veni în sprijinul copiilor care provin din familii nevoiașe, la nivelul județului Bistrița-Năsăud, sub sloganul „Ajută un copil să meargă la școală”, a fost demarată o campanie de strângere de rechizite școlare.

USR Bistrița-Năsăud se implică și anul acesta în acțiunea de colectare și distribuire ghiozdane echipate și alte rechizite școlare și vă invită să îi susțineți pe elevii fără posibilități din județul nostru.

Bistrițenii sunt invitați să participe la această campanie și să îi sprijine pe copiii proveniți din familii defavorizate. Nu trebuie făcut nimic altceva în afară de a dona rechizite, astfel încât cei mici să nu ducă grija materialelor necesare la școală.

Un caiet, un pix, o carte sau orice alte rechizite oferite pot fi lucruri care îi încurajează pe acești copii să nu renunțe la școală, să continue să învețe la fel de bine sau chiar mai mult și să meargă la școală mai entuziasmați.

Donațiile se pot face până în 28 septembrie, la sediul USR din municipiul Bistrița, strada Gheorghe Șincai, numărul 16. Mai multe informații puteți obține la numerele de telefon 0745686631 – deputat Cristina Iurișniți și 0749 216 447 – consilier Dora Danci.

Ajutați-i să zâmbească și să meargă încrezători la școală!

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Efectele crizei sanitare asupra sănătății mentale la nivel global

Efectele crizei sanitare: Află cât de afectată a fost starea mentală a populației la nivel mondial ca urmare a crizei sanitare. Statistici pentru diferite regiuni ale lumii.

Provocarea Roser House: Ce-ai zice de un Crăciun magic, înconjurat de zăpadă și gustări delicioase, într-un peisaj de vis?

Cine nu și-ar dori ca de Crăciun să fugă de agitația orașului și să se relaxeze...

Care sunt avantajele pariurilor online

Dacă îți place să urmărești transmisiunile sportive și ești la curent cu ce se întâmplă în diverse sporturi, ești persoana potrivită pentru un hobby plin de adrenalină. Pariurile sportive online îți pot aduce câștiguri frumoase!