25.9 C
Bistrița
marți, iulie 16, 2024

Când băncile nu te finanțează, cere o ofertă și de la LAM – Microcredit! Sunt mult mai înțelegători!

Dacă ești meșteșugar, agricultor, fermier sau mic om de afaceri cu vise prea mari sau prea îndrăznețe pentru a fi finanțate de o bancă, cere o ofertă de la LAM Microcredit! S-ar putea să fie mult mai încrezători în succesul tău în afaceri și să obții creditul de care ai nevoie pentru a crește mare! 

Dacă băncile luptă din greu pentru a credita clienții mari, firmele mici sau micii întreprinzători nu prea reușesc să întrunească condițiile de creditare, fiind mai mereu refuzați. Cifra de afaceri și profitul sunt mai mereu considerate prea mici pentru a merita un credit, iar visele de afaceri nu trec de condițiile de risc ale băncilor. Tocmai pentru nevoile oamenilor de afaceri mici cu vise mari s-a înființat LAM IFN SA, acum mai bine de 25 de ani.

Lam Microcredit este o societate de finanțare nebancară, având clienți atât în zonele rurale, cât și urbane. Până acum au creditat sute de meșteșugari, agricultori, fermieri sau întreprinzători mici și mijlocii, indiferent dacă își desfășurau activitatea ca SRL, PFA, Intreprindere Individuală sau producători individuali).

Au fost agricultori care au putut să-și tehnologizeze și ușureze munca cumpărându-și tractoare sau alte utilaje agricole, alții au vrut să profite de un preț bun și să-și cumpere un teren pe care să-și extindă producția, iar unii și-au cumpărat animalele pentru a-și crește mai repede fermele. Multe pensiuni, de exemplu, ridicate cu finațări europene au primit la rândul lor banii pentru a-și putea derula proiectul sau asigura partea de cofinanțare.

Pe scurt, LAM Microcredit oferă credite pentru:

  • achiziția de tractoare, utilaje agricole sau alte utilaje specifice domeniului de activitate
  • cumpărare de animale, terenuri
  • pentru construcții sau modernizări în vederea dezvoltării afacerii existente
  • susținerea stocului de marfă sau acoperirea cheltuielilor curente prin linii de credit
  • aportul propriu la proiectele finanțate din fondurile europene sau proiecte de tip Minimis
  • refinanțarea unui credit în derulare
  • alte nevoi pentru desfășurarea activității

Atunci când aveți nevoie de o finanțare, Lam Microcredit trebuie să fie în atenția voastră pentru că au soluții individuale, flexibile și personalizate pentru fiecare client sau mică afacere, care poate fi finanțată cu până la 1 milion de lei. De asemenea, oferă un răspuns rapid și cu promptitudine, nu vă poartă cu săptămânile. Își respectă întotdeauna cuvântul dat și acceptă rambursarea anticipată FĂRĂ COSTURI SUPLIMENTARE. Nu în ultimul rând, clienții corecți și fideli sunt răsplătiți prin bonificații! 

Dacă aveți nevoie de o finanțare, mai mică sau mai mare a afacerii voastre, nu vă rămâne decât să le cereți o ofertă. Vă puteți adresa inspectorilor de credit pe care îi găsiți fie la sediul din Bistrița, str. Piața Centrală, nr. 25, cu acces din strada Dornei (vizavi de Liceul de Arte), fie la tel. 0758246128 sau 0363401850, ori trimițând un e-mail pe adresa [email protected].

Mai multe detalii despre LAM Microcredit, produsele și serviciile oferite găsiți și pe www.microcreditlam.ro

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud:

MATEROM AUTOMOTIVE: Piesele de origine Mercedes-Benz oferă calitate superioară, siguranță și fiabilitate, fiind testate după standarde stricte

Alege Piese de origine Mercedes-Benz de calitate, direct de la sursă – sigure, durabile şi economice. Pentru a garanta că automobilul tău Mercedes-Benz va rămâne întotdeauna un Mercedes original.

MATEROM AUTOMOTIVE: Cele mai îndrăgite modele Škoda au acum un avantaj client de până la 3.050 Euro!

Grăbește-te și profită acum de aceste REDUCERI WOW! Škoda Kodiaq 2024 Selection - Lux și Putere Experimentează luxul...