2.4 C
Bistrița
sâmbătă, aprilie 20, 2024

Când crede că e mai bine, atunci mai apare un chist, o tumoră! Anamaria are în continuare nevoie de ajutorul nostru!

Anamaria a fost diagnosticată cu cancer la sân, stadiul III, cu metastaze în tot corpul. Fiind singură, voi ați fost singurii care ați ajutat-o să rămână în viață în ultimele luni. Dar are în continuare nevoie de ajutor:

Finalul anului 2022 a venit cu vești crunte pentru Anamaria. De la o roșeață apărută pe corp, diagnosticul final după  mai multe investigații a fost: cancer la sân, stadiul III, cu metastaze la coloană, oase și creier.

Medicii din germania- că acolo se afla la momentul diagnosticului – nu i-au dat nicio șansă de viață.

Relația cu soțul ei se sfârșise, așa că a revenit la Bistrița. Aici, medicii i-au redat o mică speranță: cu operații și chimioterapie îți poate lungi viața, puțin câte puțin.

În luna octombrie v-am cerut ajutorul ca să o susținem, iar bunătatea și banul vostru au ținut-o în viață până acum.

Își „prelungește” viața cu chimioterapia: La doar 36 de ani, Anamaria NU mai are leac pentru boala ei!

Când crede că e mai bine, mai apare un chist, mai apare o tumoră

Deși în urma operației făcută de dr. Farcaș s-a simțit mult mai bine, lucrurile s-au agravat iarăși.

După operație mi-au apărut iarăși două tumori. Așa că am fost la Cluj și am mai făcut o serie de 10 ședințe de radioterapie. Va trebui să merg iarăși, când se împlinesc 56 săptămâni, ca să vadă dacă mai e nevoie de radioterapie sau s-au micșorat!” a explicat, pentru Bistrițeanul.ro, Anamaria.

Ca și cum asta nu ar fi fost de ajuns, e nevoie și de intervenție ginecologică.

Mi-a apărut un chist de 28 de mm. Și trebuie neapărat să îl operez. AM tot amânat, că nu am bani, dar trebuie îndepărtat. Mai am două intervenții chirurgicale în aceeași zonă, deci doar cu operație se poate” a povestit Anamaria.

Divorțul cu soțul ei s-a definitivat, deci nu mai este coasigurat. Mai mult, sora ei care locuia cu ea s-a mutat, așa că a rămas doa singură.

Astfel, cei care doriți să o ajutați pe Anamaria să-și prelungească viața, o puteți face donând în contul ei de Revolut – număr de telefon 0757 751 949:

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.