24.3 C
Bistrița
luni, iulie 15, 2024

NESIMȚIRE! FOTO Cum au furat la cântar cei de la cantina colegiului INFOEL, unde iau masa elevii din internat

Comisarii de la Protecția Consumatorilor au luat la puricat cantina Colegiului Tehnic INFOEL, unde iau masa elevii din internatul liceului. Totul ar fi pornit de la o sesizare. Comisarii au ajuns la concluzia că reprezentanții cantinei au furat la cântar și le-au dat adolescenților porții mult mai mici decât trebuia.

Controlul Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor la cantina Colegiului Tehnic INFOEL a venit ca urmare a unei sesizări.

„În urma acțiunii de verificare, comisarii CJPC Bistrița-Năsăud au identificat mai multe deficiențe, după cum urmează:

-diferențe de gramaj la preparatele servite în ziua controlului, la micul dejun, raportat la lista – meniu aprobată și afișată,

-neindicarea gramajului pentru fiecare tip de produs alimentar servit în cadrul aceluiași preparat

-utilizarea unui cântar care nu avea verificare metrologică efectuată la zi”, se arată în comunicatul remis de CJPC Bistrița-Năsăud.

Practic, reprezentanții cantinei furau la cântar și ofereau copiilor din internatul colegiului care luau masa acolo porții mult mai mici decât trebuia. Masa oferită elevilor din internat este contracost.

Protecția Consumatorilor a aplicat 3 amenzi în cuantum de 32.000 de lei și a oprit temporar utilizarea cântarului, până la remedierea deficiențelor constatate.

 

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. Si hoti si prosti!
    Au indicat gramajul laptelui in grame desi este lichid si se masoara in mililitri… cei de la protectia consumatorului au facut cantarirea pe scala de kilograme asa cum apare gramajul indicat pentru ziua de luni in tabelul facut de Moldovan Anisoara,poate-i explica cineva ca nu este normal sa indici doua unitati de masura pentru acelasi produs.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud:

MATEROM AUTOMOTIVE: Piesele de origine Mercedes-Benz oferă calitate superioară, siguranță și fiabilitate, fiind testate după standarde stricte

Alege Piese de origine Mercedes-Benz de calitate, direct de la sursă – sigure, durabile şi economice. Pentru a garanta că automobilul tău Mercedes-Benz va rămâne întotdeauna un Mercedes original.

MATEROM AUTOMOTIVE: Cele mai îndrăgite modele Škoda au acum un avantaj client de până la 3.050 Euro!

Grăbește-te și profită acum de aceste REDUCERI WOW! Škoda Kodiaq 2024 Selection - Lux și Putere Experimentează luxul...