1.1 C
Bistrița
marți, noiembrie 28, 2023

NESIMȚIRE! FOTO Cum au furat la cântar cei de la cantina colegiului INFOEL, unde iau masa elevii din internat

Comisarii de la Protecția Consumatorilor au luat la puricat cantina Colegiului Tehnic INFOEL, unde iau masa elevii din internatul liceului. Totul ar fi pornit de la o sesizare. Comisarii au ajuns la concluzia că reprezentanții cantinei au furat la cântar și le-au dat adolescenților porții mult mai mici decât trebuia.

Controlul Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor la cantina Colegiului Tehnic INFOEL a venit ca urmare a unei sesizări.

„În urma acțiunii de verificare, comisarii CJPC Bistrița-Năsăud au identificat mai multe deficiențe, după cum urmează:

-diferențe de gramaj la preparatele servite în ziua controlului, la micul dejun, raportat la lista – meniu aprobată și afișată,

-neindicarea gramajului pentru fiecare tip de produs alimentar servit în cadrul aceluiași preparat

-utilizarea unui cântar care nu avea verificare metrologică efectuată la zi”, se arată în comunicatul remis de CJPC Bistrița-Năsăud.

Practic, reprezentanții cantinei furau la cântar și ofereau copiilor din internatul colegiului care luau masa acolo porții mult mai mici decât trebuia. Masa oferită elevilor din internat este contracost.

Protecția Consumatorilor a aplicat 3 amenzi în cuantum de 32.000 de lei și a oprit temporar utilizarea cântarului, până la remedierea deficiențelor constatate.

 

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. Si hoti si prosti!
    Au indicat gramajul laptelui in grame desi este lichid si se masoara in mililitri… cei de la protectia consumatorului au facut cantarirea pe scala de kilograme asa cum apare gramajul indicat pentru ziua de luni in tabelul facut de Moldovan Anisoara,poate-i explica cineva ca nu este normal sa indici doua unitati de masura pentru acelasi produs.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.

„Spărgătorul de nuci”, PREMIERĂ la Bistrița, în interpretarea elevilor Școlii de balet „Ovidiu Danci”

Îndrăgitul și cunoscutul spectacol de balet clasic „Spărgătorul de Nuci” de Piotr Ilici Ceaikovski ajunge, pentru...