25.3 C
Bistrița
vineri, august 19, 2022

Căprioară captivă în oraș! Jandarmii, chemați să o salveze!

O căprioară a ajuns ”captivă” în grădina unei case din oraș. Nu a mai putut ieși, așa că s-a solicitat ajutor. Medicul veterinar și jandarmii au misiunea de a o duce din nou în pădure.

Un apel la 112 suna…altfel față de obicei. De această dată, se cerea ajutor pentru o căprioară. Aceasta a ajuns captivă în curtea unei case din oraș. Nimeni nu știe cum a ajuns căprioara acolo.

În spatele blocului meu din Viisoara, în grădina unei case, este blocată o căprioară. De jur împrejur sunt garduri și case și nu mai reușește să iasă” a spus persoana care a sunat după ajutor.

În urma apelului a fost trimis în zonă un echipaj al jandarmilor și un medic veterinar. Acesta de pe urmă o va anestezia și apoi animăluțul va fi transportat în pădure.

Apelul a fost făcut ieri. Colegii au mers acolo și au cerut sprijin medicului veterinar și gestionarului fondului de vânătoare. Din cauză că animalul era foarte agitat, nu s-a putut interveni. Fiind o zonă nelocuită și pentru că nu reprezenta un pericol, a fost lăsat peste noapte să se liniștească. În această dimineață, medicul veterinar și gestionarul fondului de vânătoare au mers să vadă cum pot acționa cel mai bine pentru a duce căpriorul – că de fapt e unb căprior- în siguranță în pădure!” au explicat, pentru Bistrițeanul.ro, reprezentanții IJJ BN.

 

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Sfaturi de siguranță pentru Hoverboard

Hoverboard-urile sunt la modă în acest moment, dar merită cu adevărat să fie atât de populare? Iată câteva sfaturi de siguranță de care să țineți cont dacă trebuie neapărat să aveți această jucărie la modă.

La Maison du Claire te trimite la relaxare! Cum poți câștiga un weekend „zen” la Therme București

La Maison du Claire își propune să-i trimită la relaxare pe cei mai fideli clienți ai...