18.8 C
Bistrița
luni, mai 29, 2023

Căprioară captivă în oraș! Jandarmii, chemați să o salveze!

O căprioară a ajuns ”captivă” în grădina unei case din oraș. Nu a mai putut ieși, așa că s-a solicitat ajutor. Medicul veterinar și jandarmii au misiunea de a o duce din nou în pădure.

Un apel la 112 suna…altfel față de obicei. De această dată, se cerea ajutor pentru o căprioară. Aceasta a ajuns captivă în curtea unei case din oraș. Nimeni nu știe cum a ajuns căprioara acolo.

În spatele blocului meu din Viisoara, în grădina unei case, este blocată o căprioară. De jur împrejur sunt garduri și case și nu mai reușește să iasă” a spus persoana care a sunat după ajutor.

În urma apelului a fost trimis în zonă un echipaj al jandarmilor și un medic veterinar. Acesta de pe urmă o va anestezia și apoi animăluțul va fi transportat în pădure.

Apelul a fost făcut ieri. Colegii au mers acolo și au cerut sprijin medicului veterinar și gestionarului fondului de vânătoare. Din cauză că animalul era foarte agitat, nu s-a putut interveni. Fiind o zonă nelocuită și pentru că nu reprezenta un pericol, a fost lăsat peste noapte să se liniștească. În această dimineață, medicul veterinar și gestionarul fondului de vânătoare au mers să vadă cum pot acționa cel mai bine pentru a duce căpriorul – că de fapt e unb căprior- în siguranță în pădure!” au explicat, pentru Bistrițeanul.ro, reprezentanții IJJ BN.

 

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Balkan International Wine Competition, pentru prima dată în România! Cină de gală, alături de cei mai buni maeștri ai vinului din Europa

La început de iunie, spectaculosul castel Teleki de la Posmuș devine „capitala” europeană a vinului. Balkan...

Noi locuri de muncă, la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building și Iproeb. Ofertă Marea Britanie

Se caută personal pentru construcția rețelelor de fibră optică în Marea Britanie. Este nevoie de supervizor șantier, jonctor fibră optică, șofer profesionist, asfaltator, excavatorist, muncitor. Noi locuri de muncă, disponibile și la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building sau IPROEB.

Organizatorii Transylvania Green Energy Forum au anunțat speakerii din cadrul evenimentului

Transylvania Green Energy Forum are loc în curând la Cluj-Napoca. Tranziția înspre energia verde devine o...