-0.8 C
Bistrița
duminică, decembrie 10, 2023

Cât ne costă concertul și artificiile din această seară?

În această seară, bistrițenii vor intra în noul an pe muzica Lorei. În deschiderea artistei va mai cânta o trupă, iar la miezul nopții, cei care se vor nimeri în centrul istoric vor avea parte de un spectaculos foc de artificii. Cât ne costă toată distracția?

Primăria Bistrița nu renunță nici în acest an la petrecerea de Revelion din centrul istoric. Și de data aceasta, concertele și focurile de artificii sunt sprijinite financiar și de Consiliul Județean Bistrița-Năsăud.

Potrivit Știripesurse.ro, care a solicitat date financiare tuturor primăriilor din țară, Revelionul organizat la Bistrița costă în jur de 12.000 de euro. Cea mai mare parte din această sumă, 10.000 de euro ar fi onorariul artistei Lora. Trupa locală Big City ar urma să primească 700 de euro, iar artificiile ar costa în jur de 6.000-7.000 de lei, adică în jur de 1.500 de euro.

Comparativ cu alte primării din țară, la Bistrița nu s-au cheltuit sume foarte mari pentru această petrecere dintre ani. Cele mai mari sume s-au cheltuit în Constanța, Iași, Vrancea și Sibiu, peste 500.000 de lei.

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

FOTO: S-a deschis Pizzeria Restaurant Allegria, la Pagu! Pe lângă pizza care i-a făcut cunoscuți, au acum în meniu și delicii din bucătăria libaneză

Povestea Pizzeria Allegria începe în urmă cu câțiva ani, la Năsăud. După ce i-a cucerit pe...

Doar TREI apartamente disponibile la prețul promoțional de 999 Euro/mp plus TVA în complexul Best Luxury Residence, de pe Libertății

Best Luxury Residence propune celor care se află în căutarea unui apartament un proiect imobiliar modern, care se ridică deja pe str. Libertății din Bistrița. Primul bloc va fi dat în folosință anul viitor. În această perioadă, dezvoltatorul imobiliar are o ofertă: 5 apartamente la un preț promoțional de doar 999 Euro/mp plus TVA. Două dintre apartamente s-au dat, mai sunt trei disponibile la acest preț.

Anunț începere proiect de investiții pentru retehnologizarea societății

SC FLORĂRIILE PĂPĂDIE S.R.L anunță începerea activităților proiectului „PROIECT DE INVESTITII PENTRU RETEHNOLOGIZAREA SOCIETATII”, Cod SMIS 161978, finanțat în cadru POC - Programul Operațional Competitivitate 2014-2020...