4.6 C
Bistrița
sâmbătă, decembrie 3, 2022

Cauți produse germane, originale?? Le găsești în magazinele Deutscher Markt, pe Decebal și la Sens

Produsele pentru curățenia din casă și îngrijirea corporală, dar și gustările dulci trebuie să fie de cea mai bună calitate! Iar cea mai bună calitate, e cea nemțească, se știe! În Bistrița există DOUĂ magazine cu produse EXCLUSIV din Germania. Calitate garantată și prețuri accesibile, la magazinele Deutscher Markt, pe Bulevardul Decebal și în zona Sens.

Orice gospodină știe că pentru a avea haine impecabile, casa curată și totodată o piele sănătoasă, e nevoie de produse DE CALITATE.

Sunt multe magazine în Bistrița care se laudă că oferă produse de calitate, dar niciunul nu aduce produse exclusiv din Germania, la calitatea căutată de clienți, multe fiind „copii” mai ieftine ale marilor branduri, de o calitate mai slabă, cum se știe deja că se produc pentru Europa de Est.

Totuși, calitatea nemțească, pură, se poate găsi și la noi, în două locuri: la magazinele Deutscher Markt, deschise pe Bulevardul Decebal și în zona Sens, pe strada Panait Cerna.

Produsele sunt EXCLUSIV aduse din Germania, iar gospodinele găsesc acolo TOT ce au nevoie.

[arve url=”https://youtu.be/eAnIATgb4iY” /]

De la detergenți pentru haine sau vase, balsam de rufe, produse de curățat și igienizat casa, la paste de dinți, periuțe, deodorante sau parfumuri, geluri de duș sau săpunuri.

Produsele pentru igiena personală sunt și pe categorii: copii sau adulți – femei sau bărbați.

La magazinele Deutscher Markt, mămicile găsesc pampers la prețuri pentru orice buzunar: un leu sau un leu și 20 de bani. De asemenea, mult căutatul OSANIT GRANULE, se poate găsi la magazinul de pe Bulevardul Decebal.

Dacă aveți poftă de ceva dulce, tot la magainele Deutscher Markt găsiți ciocolată fină, cafea de calitate și bomboane gustoase pentru cei mici. Găsiți și paste, sosuri, conserve și alte bunătăți…sărate.

Dacă aveți de făcu un cadou, tot aici găsiți soluția! Pachete cu produse de igienă personală, sau parfumuri, frumos ambalate și, cel mai important, DE CALITATE! Nemțească!

De asemenea, găsiți la magazinele Deutscher Markt aparate de ras, de bărbierit sau faciale, uscător de păr, periuțe de dinți electrice, boxe sau mini LCD-uri.

Magazinele sunt deschise de LUNI până VINERI, între orele 08.00 – 20.00 și SÂMBĂTA între orele 09.00 – 14.00. Le găsiți pe Bulevardul Decebal nr 40, în apropiere de magazinul Caraiman, și pe Panait Cerna 2A (zona Sens), lângă restaurantul chinezesc.

Pentru a fi la curent cu tot ceea ce au în magazin, puteți arunca o privire și pe pagina lor de facebook, Deutscher Markt.

 

 

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

BETAK angajează agent vânzări și gestionar, Cibela are nevoie de personal pentru curățenie

Se fac angajări la Cibela, Betak și Italtextil Sărata, care are nevoie de secretar administrativ, dar...

Dă personalitate casei tale, cu perdelele ArYaS. Cel mai nou showroom din oraș asigură inclusiv măsurătorile și montarea

Dacă ochii sunt oglinda sufletului, cu siguranță ferestrele sunt oglinda casei. Un motiv în plus ca...

MATEROM Automotive Bistrița: Treci prin iarnă fără griji!

Venirea iernii este o certitudine, așa că asigură-te că autoturismul tău este pregătit. Verifică-i frânele, farurile...