7.5 C
Bistrița
marți, octombrie 4, 2022

Cauți un cadou hazliu, sofisticat, romantic sau care să exprime aprecierea? The Drinks Store te salvează în orice situație!

Se apropie sezonul cadourilor și ai atâția cărora vrei să le transmiți un gând, printr-un cadou. Vestea bună este că la The Drinks Store găsești tot ce ai nevoie! Cadouri care să bucure copii, să mulțumească pe cei sofisticați, să cucerească inima unei femei sau să exprime aprecierea. Oferta e mare, prețurile sunt bune, iar produsele, de cea mai mare calitate. Și unicate!

Așa! Să facem lista de persoane cărora vrei să le cumperi ceva frumos de sărbători:

  • soția/soțul
  • copiii
  • părinții
  • șeful/șefa
  • profesorul copiilor
  • mentorul
  • bona etc

Dar e o problemă! Sunt atâtea categorii de cadouri iar tu nu ai vreme să colinzi magazinele!

Stai liniștit! La The Drinks Store găsești cadouri pentru toate gusturile. Fie că vrei să iei ceva hazliu pentru copii sau romantic pentru iubirea inimii tale. Că vrei să-ți arați respectul față de părinți sau aprecierea față de cei care au un impact în viața ta sau a copiilor. Poți să oferi ceva sofisticat șefului sau șefei tale sau să-ți bucuri un prieten. Toate le găsești într-un singur loc! Tu vei fi mulțumit iar cei care primesc cadourile vor fi încântați.

Pentru copii

La The Drinks Store găsești mult doritul ou Kinder. Dar nu oricum, ci în trei variante care îl vor lăsa pe copilul tău… cu gura căscată. Aici găsești ou Kinder Gigant, mediu, sau mic, dar „cărat” în spate de un elan. Jucăriile din interiorul lor sunt frumoase și rezistente.

Apoi, poți alege omul de zăpadă de la Ferrerro sau semi-globurile ornamentale de la Ferrerro sau Raffaello.

Pentru iubirea vieții tale

Aici ai o gamă și mai variată de produse care le poți cumpăra.

Ciocolata nu dă niciodată greș, iar la The Drink Store găsești bunătățile de la Ferrerro sau Raffaello, ambalate cu grijă și mult drag. Sau deliciile de la Hamlet, așezate frumos în cutii vesele sau elegante.

Nici pralinele de la Lindt nu se lasă mai prejos, furând ochii cu ambalajul și inima cu gustul fin.

Pentru a-ți arăta aprecierea

Fie că e vorba de părinți, profesori, mentori sau șefi, produsele de la The Drinks Store satisfac orice cerință și pretenție.

Aici găsești vin de cea mai bună calitate. Și doar la The Drinks Store, vinurile și spumantele de la Recaș au un preț extraordinar.

Iar dacă vrei neapărat să impresionezi cu o sticlă de vin, e neapărat să o alegi pe cea făcută de Budureasca, „Centenar”.

Și dacă tot suntem la capitolul vinuri, la The Drinks Store găsești pachete pentru cadouri: cu pahare de vin, pachete de Poker, în cutii de lemn etc.

Și mai găsești ceva aici, cu care nu poți da greș: trabucuri. Fine, elegante, rafinate și la prețuri mai mult decât acceptabile.

Ideea e simplă! Nu-ți mai face griji pentru luna cadourilor!

Dai o fugă la The Drinks Store, pe Calea Moldovei 40 D (parterul blocurilor roșu și negru de lângă Kaufland), și găsești de toate pentru toți! Iar cei de acolo promit că vor mai aduce și alte produse, ca să ai de unde alege!

[arve url=”https://youtu.be/PeoX35f0NDI” /]

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum îți pot schimba rezultatele la loterie viața?

Oamenii rămân deseori la un loc de muncă foarte mult timp din cauza dorinței de bani....

ROMBAT angajează Key Account Manager și IT SAP Analyst. NOI locuri de muncă, în Bistrița

ROMBAT angajează Key Account Manager, operatori producție și IT SAP Analyst. Noi locuri de muncă sunt...

Și ce dacă e toamnă?!? La Casa EMA te bucuri de piscină indiferent de vreme. Familiile au prețuri speciale

Faptul că a venit toamna nu ar trebui să te împiedice să te relaxezi înotând. La...