20.2 C
Bistrița
luni, iulie 22, 2024

Ce au pățit protestatarii care au ieșit duminică seara în fața Prefecturii

Dacă în alte orașe din țară, românii au ieșit cu sutele și au protestat până spre dimineață, la Bistrița nu s-au adunat decât vreo 20 de persoane. Ce au pățit protestatarii care ieșit duminică seara în fața Prefecturii:

Și bistrițenii au ieșit în stradă, nemulțumiți de noile restricții impuse de autorități. Dacă în București, Brăila, Galați sau Constanța a fost vorba despre sute de protestatari, la Bistrița numărul acestora nu a depășit 20 de persoane.

Oamenii s-au adunat în locul obișnuit al protestelor – în piațeta din fața Instituției Prefectului. 

Potrivit reprezentanților Jandarmeriei Bistrița, protestatarii de duminică seara s-au conformat regulilor în vigoare, fiind prezenți la protest cu măști.

Totuși, bistrițenii care au protestat s-au ales cu avertismente.

Jandarmii care au fost prezenți la eveniment au aplicat14 avertismente scrise, pentru că protestatarii au ieșit din casă după 22:00 și au încălcat restricția de circulație. Amenzi nu s-au dat, pentru că oamenii aveau mască de protecție și s-au manifestat pașnic”, au transmis reprezentanții Jandarmeriei Bistrița. 

FOTO – Și la Bistrița s-a protestat față de noile restricții impuse de autorități

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud: