1.6 C
Bistrița
duminică, decembrie 3, 2023

Ce metodă au găsit școlile pentru a nu bloca orașul cu festivitățile de început de an

Festivitățile de la începutul acestui nou an școlar nu au blocat orașul, așa cum toată lumea s-ar fi așteptat.  Ba din contră, nu a fost trafic aglomerat.

Școlile și-au redeschis porțile pentru elevi, iar în ciuda așteptărilor, nu a fost un trafic infernat pe strada Zimbrului, unde se află cele mai mari colegii din județ, două grădinițe, o creșă și un cămin, iar strada face legătura dintre două mari bulevarde ale orașului.

Directorii de școli au stabilit ca festivitățile să înceapă la ore diferite, programate, pentru a nu se crea haos în întregul oraș. Astfel, CN Liviu Rebreanu a avut două festivități, la fel și CN Andrei Mureșanu.

În restul orașului festivitățile s-au organizat la fel, în ore diferite în funcție de școli, pentru fluidizarea traficului.

Mulți părinți, de asemenea, au ales să meargă alături de copii pe jos până la școală.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.