21.6 C
Bistrița
duminică, aprilie 14, 2024

VIDEO – Ce se mai fură la socialele din Viișoara? Curent!

Jandarmii și reprezentanți ai Electrica au identificat o locuință din blocurile sociale care fura energie electrică printr-o racordare ilegală la rețeaua electrică, astfel încât consumul să nu fie înregistrat. Cei prinși riscă amendă sau chiar închisoare.

Astăzi, mai multe locuințe din blocurile sociale din Viișoara au fost luate la puricat de către jandarmi și reprezentanți ai companiei de Distribuție a Energiei Electrice Bistrița.

„Pe timpul verificărilor a fost depistată o familie care sustrăgea energie prin racordare ilegală la rețeaua electrică, astfel încât consumul să nu fie înregistrat de echipamentele de măsurare. Jandarmii au întocmit în cauză actele de sesizare pentru sustragerea de energie electrică din rețeaua locală, acestea fiind înaintate spre competentă soluționare organelor abilitate”, transmite Inspectoratul de Jandarmi Județean.

Cei identificați pot scăpa cu o amendă sau pot ajunge chiar în închisoare pentru o perioadă cuprinsă între 6 luni și 3 ani.

 

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.

8 ani cu MAC GSM la Bistrița! Clienții săptămânii primesc o cafea la Copacul de Cafea

MAC GSM, unul dintre cele mai căutate magazine de accesorii pentru telefoane din Bistrița, împlinește astăzi...