23.9 C
Bistrița
marți, mai 11, 2021

VIDEO – Ce se mai fură la socialele din Viișoara? Curent!

Jandarmii și reprezentanți ai Electrica au identificat o locuință din blocurile sociale care fura energie electrică printr-o racordare ilegală la rețeaua electrică, astfel încât consumul să nu fie înregistrat. Cei prinși riscă amendă sau chiar închisoare.

Astăzi, mai multe locuințe din blocurile sociale din Viișoara au fost luate la puricat de către jandarmi și reprezentanți ai companiei de Distribuție a Energiei Electrice Bistrița.

„Pe timpul verificărilor a fost depistată o familie care sustrăgea energie prin racordare ilegală la rețeaua electrică, astfel încât consumul să nu fie înregistrat de echipamentele de măsurare. Jandarmii au întocmit în cauză actele de sesizare pentru sustragerea de energie electrică din rețeaua locală, acestea fiind înaintate spre competentă soluționare organelor abilitate”, transmite Inspectoratul de Jandarmi Județean.

Cei identificați pot scăpa cu o amendă sau pot ajunge chiar în închisoare pentru o perioadă cuprinsă între 6 luni și 3 ani.

 

 

Bianca SARA GAVRILĂ
Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...

Ai nevoie de meniuri pentru cafenea sau restaurant? Creativii de la EMA Grafix îți fac ce model vrei tu, rapid și ieftin!

Meniul e cartea de vizită a oricărui restaurant, cafenea sau a oricărei terase cu dichis! Dacă...

FOTO – NOU de Paște, la Euforia: Aranjamente florale cu licheni stabilizați!

Alege ca sărbătorile acestea pascale să fie pline de culoare! Cu aranjamentele de la Euforia Floral...