13.3 C
Bistrița
luni, mai 29, 2023

FOTO: Oferte irezistibile la mobilier, la CASA RUSU

Primăvară plină de culoare la CASA RUSU! Dacă te muți în casă nouă și vrei să  amenajezi interiorul sau pur și simplu te-ai gândit să schimbi mobilierul, la Casa Rusu găsești, până în 12 aprilie, oferte de nerefuzat. Îți poți schimba bucătăria, biblioteca, sau dormitorul, cu mobilier la un SUPER preț. Sau te poți bucura de un colțar nou, care să se asorteze perfect cu orice pată de culoare pe care vrei să o adaugi camerei tale…

Cu o iarnă care parcă nu se mai dă dusă, dar cu gândul la sărbătoarea ce se apropie, la primăvară și la culoare, cu oamenii care curăță grădinile, simți nevoia să schimbi ceva și în casă.

Cei de la Casa Rusu au acum o ofertă de nerefuzat, dacă vrei să schimbi look-ul integral al casei, doar al unei încăperi, sau doar a unei părți din sufragerie.

Dacă ți-ai pus în gând să-ți schimbi biblioteca, la Casa Rusu ai, până în 12 aprilie, o super reducere de preț la Biblioteca TARA – cu cromatica lemnului, ce parcă aduce natura la tine în casă-  pe care o poți lua cu 45 % mai ieftină, sau Biblioteca Luna- ce îmbină armonios minimalismul și eleganța, simplitatea și bunul-gust – cu o reducere de 36 % din prețul inițial.

Dacă ești pasionat de gătit, dar te-ai săturat de mobilierul din bucătărie, e timpul să îl schimbi cu altul nou. Tot la Casa Rusu găsești Bucătăria ARA, cu o reducere de 30 la sută.

Odihna este extrem de importantă, mai ales într-o lume agitată și stresată, ca cea în care trăim. Așa că dacă vrei să ai un somn odihnitor, îți poți schimba mobilierul de dormitor tot cu ceva de la Casa Rusu. Aici găsești Dormitorul Ovidiu cu o reducere de 25 la sută din prețul inițial.

Dacă nu dorești să schimbi TOTAL mobilierul, dar ai nevoie de ceva confortabil pe care să stai și care să meargă cu petele de culoare pe care deja le ai în sufragerie, poți opta pentru Colțarul BERGAMO.  Cei de la Casa Rusu ți-l oferă cu o reducere de 30 la sută din preț. Unde mai pui că se transformă într-un pat încăpător și relaxant, mulțumită sistemului de extensie cu rotilă și ladă

Bineînțeles, la Casa Rusu poți găsi și alte piese de mobilier care să-ți facă cu ochiul și să se potrivească gustului tău și casei tale.

Aruncă o privire pe pagina de Facebook Casa Rusu Bistrița ( https://www.facebook.com/casarusubistrita ) și chiar apreciază pagina,  ca să fii la curent cu toate noutățile și ofertele!  Iar din 12 aprilie, Casa Rusu vine cu oferte noi!

Poți trece să-ți alegi ce-ți place din magazinul lor de pe Calea Moldovei nr 15.  Iar dacă nu reușești să ajungi, atunci poți trimite un mesaj pe whatsapp la numărul 0788313104, iar ei îți prezintă mobilierul prin apel video!

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Balkan International Wine Competition, pentru prima dată în România! Cină de gală, alături de cei mai buni maeștri ai vinului din Europa

La început de iunie, spectaculosul castel Teleki de la Posmuș devine „capitala” europeană a vinului. Balkan...

Noi locuri de muncă, la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building și Iproeb. Ofertă Marea Britanie

Se caută personal pentru construcția rețelelor de fibră optică în Marea Britanie. Este nevoie de supervizor șantier, jonctor fibră optică, șofer profesionist, asfaltator, excavatorist, muncitor. Noi locuri de muncă, disponibile și la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building sau IPROEB.

Organizatorii Transylvania Green Energy Forum au anunțat speakerii din cadrul evenimentului

Transylvania Green Energy Forum are loc în curând la Cluj-Napoca. Tranziția înspre energia verde devine o...