3.6 C
Bistrița
miercuri, decembrie 7, 2022

FOTO: Oferte irezistibile la mobilier, la CASA RUSU

Primăvară plină de culoare la CASA RUSU! Dacă te muți în casă nouă și vrei să  amenajezi interiorul sau pur și simplu te-ai gândit să schimbi mobilierul, la Casa Rusu găsești, până în 12 aprilie, oferte de nerefuzat. Îți poți schimba bucătăria, biblioteca, sau dormitorul, cu mobilier la un SUPER preț. Sau te poți bucura de un colțar nou, care să se asorteze perfect cu orice pată de culoare pe care vrei să o adaugi camerei tale…

Cu o iarnă care parcă nu se mai dă dusă, dar cu gândul la sărbătoarea ce se apropie, la primăvară și la culoare, cu oamenii care curăță grădinile, simți nevoia să schimbi ceva și în casă.

Cei de la Casa Rusu au acum o ofertă de nerefuzat, dacă vrei să schimbi look-ul integral al casei, doar al unei încăperi, sau doar a unei părți din sufragerie.

Dacă ți-ai pus în gând să-ți schimbi biblioteca, la Casa Rusu ai, până în 12 aprilie, o super reducere de preț la Biblioteca TARA – cu cromatica lemnului, ce parcă aduce natura la tine în casă-  pe care o poți lua cu 45 % mai ieftină, sau Biblioteca Luna- ce îmbină armonios minimalismul și eleganța, simplitatea și bunul-gust – cu o reducere de 36 % din prețul inițial.

Dacă ești pasionat de gătit, dar te-ai săturat de mobilierul din bucătărie, e timpul să îl schimbi cu altul nou. Tot la Casa Rusu găsești Bucătăria ARA, cu o reducere de 30 la sută.

Odihna este extrem de importantă, mai ales într-o lume agitată și stresată, ca cea în care trăim. Așa că dacă vrei să ai un somn odihnitor, îți poți schimba mobilierul de dormitor tot cu ceva de la Casa Rusu. Aici găsești Dormitorul Ovidiu cu o reducere de 25 la sută din prețul inițial.

Dacă nu dorești să schimbi TOTAL mobilierul, dar ai nevoie de ceva confortabil pe care să stai și care să meargă cu petele de culoare pe care deja le ai în sufragerie, poți opta pentru Colțarul BERGAMO.  Cei de la Casa Rusu ți-l oferă cu o reducere de 30 la sută din preț. Unde mai pui că se transformă într-un pat încăpător și relaxant, mulțumită sistemului de extensie cu rotilă și ladă

Bineînțeles, la Casa Rusu poți găsi și alte piese de mobilier care să-ți facă cu ochiul și să se potrivească gustului tău și casei tale.

Aruncă o privire pe pagina de Facebook Casa Rusu Bistrița ( https://www.facebook.com/casarusubistrita ) și chiar apreciază pagina,  ca să fii la curent cu toate noutățile și ofertele!  Iar din 12 aprilie, Casa Rusu vine cu oferte noi!

Poți trece să-ți alegi ce-ți place din magazinul lor de pe Calea Moldovei nr 15.  Iar dacă nu reușești să ajungi, atunci poți trimite un mesaj pe whatsapp la numărul 0788313104, iar ei îți prezintă mobilierul prin apel video!

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Rombat angajează Manager Planificare Producție, Betak are nevoie de un inginer mecanic priceput

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Rombat - care angajează operatori și manager...

BETAK angajează agent vânzări și gestionar, Cibela are nevoie de personal pentru curățenie

Se fac angajări la Cibela, Betak și Italtextil Sărata, care are nevoie de secretar administrativ, dar...

Dă personalitate casei tale, cu perdelele ArYaS. Cel mai nou showroom din oraș asigură inclusiv măsurătorile și montarea

Dacă ochii sunt oglinda sufletului, cu siguranță ferestrele sunt oglinda casei. Un motiv în plus ca...