17.4 C
Bistrița
sâmbătă, septembrie 23, 2023

Ce specializări aveți la dispoziție în anul universitar 2021/2022, la Universitatea Ecologică din București / Centrul Bistrița

Universitatea Ecologică din București / Centrul Bistrița organizează sesiunea de admitere pentru anul universitar 2021/2022 la următoarele facultăți și specializări:

  1. Facultatea de Drept – specializarea Drept, cu durata de 4 ani;
  2. Facultatea de Management Financiar – specializarea Finanțe și Bănci, cu durata de 3 ani;
  3. Facultatea de Inginerie Managerială – specializarea Inginerie Economică Industrială, cu durata de 4 ani;
  4. Facultatea de Științele Comunicării – specializarea Comunicare și relații publice, cu durata de 3 ani;
  • MASTERATE LA TOATE FACULTĂȚILE ȘI SPECIALIZĂRILE.

Înscrierile pentru SESIUNEA I de admitere se fac până pe data de 15 iulie, zilnic între orele 10.00 – 14.00, la sediul Casei Sindicatelor din Bistrița, str. Alexandru Odobescu nr. 3. 

Înscrierile pentru SESIUNEA a II-a de admitere se fac din data de 30 iulie până în 20 septembrie – în limita locurilor disponibile, zilnic între orele 10.00 – 14.00 la sediul Casei Sindicatelor din Bistrița, str. Alexandru Odobescu nr. 3.

Informații suplimentare la telefoanele 0757.48.71.30 sau 0745.97.02.50.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. Universitatea unde programele de masterat se fac teoretic la Bistrița dar practic la București? Unde cadrele universitare nici nu se sinchisesc să ajungă până in minunatul nostru oraș în schimb ii așteaptă pe studenți la București pentru examene și pentru disertație? Și toate astea dinainte de pandemie și fără măcar să aibă bunăvoință sa te anunțe de aceste aspecte atunci când te înscrii la minunatele lor programe de masterat și urmează să afli doar după ce ai platit deja taxa și îți dai seama că ție îți este imposibil sa ajungi la București când au ei chef și nici banii de taxă nu-i mai vezi înapoi? Aceasta universitate? Nu mulțumesc. Am incercat, am rămas complet dezamăgit, iar cei din conducere nici nu s-au obosit să îmi răspundă la mailurile in care le-am expus aceste probleme pe care dânșii nu le considera importante. Atâta timp cât prostul plătește taxele lor nu le mai pasa de alte detalii. Să le fie rușine. Nu mai promovați acest rebut de facultate numit Universitatea Ecologica din București.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.