24.1 C
Bistrița
joi, iulie 25, 2024

Ce specializări aveți la dispoziție în anul universitar 2021/2022, la Universitatea Ecologică din București / Centrul Bistrița

Universitatea Ecologică din București / Centrul Bistrița organizează sesiunea de admitere pentru anul universitar 2021/2022 la următoarele facultăți și specializări:

  1. Facultatea de Drept – specializarea Drept, cu durata de 4 ani;
  2. Facultatea de Management Financiar – specializarea Finanțe și Bănci, cu durata de 3 ani;
  3. Facultatea de Inginerie Managerială – specializarea Inginerie Economică Industrială, cu durata de 4 ani;
  4. Facultatea de Științele Comunicării – specializarea Comunicare și relații publice, cu durata de 3 ani;
  • MASTERATE LA TOATE FACULTĂȚILE ȘI SPECIALIZĂRILE.

Înscrierile pentru SESIUNEA I de admitere se fac până pe data de 15 iulie, zilnic între orele 10.00 – 14.00, la sediul Casei Sindicatelor din Bistrița, str. Alexandru Odobescu nr. 3. 

Înscrierile pentru SESIUNEA a II-a de admitere se fac din data de 30 iulie până în 20 septembrie – în limita locurilor disponibile, zilnic între orele 10.00 – 14.00 la sediul Casei Sindicatelor din Bistrița, str. Alexandru Odobescu nr. 3.

Informații suplimentare la telefoanele 0757.48.71.30 sau 0745.97.02.50.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. Universitatea unde programele de masterat se fac teoretic la Bistrița dar practic la București? Unde cadrele universitare nici nu se sinchisesc să ajungă până in minunatul nostru oraș în schimb ii așteaptă pe studenți la București pentru examene și pentru disertație? Și toate astea dinainte de pandemie și fără măcar să aibă bunăvoință sa te anunțe de aceste aspecte atunci când te înscrii la minunatele lor programe de masterat și urmează să afli doar după ce ai platit deja taxa și îți dai seama că ție îți este imposibil sa ajungi la București când au ei chef și nici banii de taxă nu-i mai vezi înapoi? Aceasta universitate? Nu mulțumesc. Am incercat, am rămas complet dezamăgit, iar cei din conducere nici nu s-au obosit să îmi răspundă la mailurile in care le-am expus aceste probleme pe care dânșii nu le considera importante. Atâta timp cât prostul plătește taxele lor nu le mai pasa de alte detalii. Să le fie rușine. Nu mai promovați acest rebut de facultate numit Universitatea Ecologica din București.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Greșeli fatale în planificarea pensionării și cum să le evitați

Părinților noștri le-a fost ușor să își planifice pensionarea, deoarece majoritatea dintre ei au lucrat pentru același angajator și s-au retras cu ceasuri de aur și pensii de la companie. Cu toate acestea, zilele noastre sunt diferite, iar lucrurile sunt mai complicate...

Se fac angajări la MasterFoam Șieu Măgheruș, Crama Veche și Restaurant Arena by Casa EMA

MASTERFOAM Șieu Măgheruș angajează operatori producție și stivuitoriști! Crama Veche are nevoie de administrator, ajutor bucătar și ospătari. Arena by Casa EMA caută elevi dispuși să lucreze în vacanța de vară. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, RCB Electro, Delice Pan sau Coroana Grand Hotel. Oferta completă - mai jos: 

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.