5.9 C
Bistrița
vineri, martie 31, 2023

Cea mai tare petrecere a primăverii se amână: „Siguranța tuturor este cel mai important lucru”

The Boulevard Wedding Show – cea mai tare petrecere a primăverii care ar fi trebuit să aibă loc săptămâna viitoare, la Hotel Metropolis – se amână pentru o dată ulterioară. „Siguranța tuturor este cel mai important lucru

Tupa The Boulevard a avut ideea și curajul de a organiza primul eveniment de acest gen și anvergură al unei trupe din Bistrița: The Boulevard Wedding Show. 

Evenimentul este dedicat tuturor celor care vor să aibă o seară deosebită și diferită. Este invitată și celebra gașcă care se întâlnea în fiecare sâmbătă la Baby Blue. Dar și tinerii de 20 de ani. Toți sunt bineveniți, cu „condiția” de a dori să participe la un party adevărat.

Spre deosebire de clasicele târguri de nunți – aici viitorii miri și mirese pot experimenta pe viu tot ce îi așteaptă. „Când un cuplu merge la un târg de nunți, are parte de toate detaliile organizatorice «la rece». Se discută cu furnizorii, se analizează oferta și gata, trebuie luată repejor o hotărâre. La Wedding Show, au ocazia să-și imagineze că asistă la o repetiție generală pentru propria nuntă”, au mai explicat inițiatorii evenimentului.

Cu alte cuvinte, este vorba despre un party complet: două baruri de cocktailuri mobile, meniu festiv de la Metropolis, desert de la Cristina, doi fotografi și cabină foto, DJ și – cireașa de pe tort – The Boulevard: cea mai tare trupă de coveruri din zonă.

În contextul crizei generate de răspândirea COVID-19, organizatorii au reacționat și au transmis un mesaj:

Dragi prieteni,

Siguranța tuturor este cel mai important lucru. Astfel, în conformitate cu ultimele hotărâri ale guvernului, vom amâna evenimentul nostru din 21 martie. Acesta se va desfășura la o dată care va fi comunicată ulterior. Vă mulțumim pentru înțelegere.”

INEDIT! Cea mai tare petrecere a primăverii, la Metropolis: Wedding Show

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

NOI locuri de muncă, disponibile la Rombat, Brutăria Presto și Fan Courier

Rombat Bistrița angajează operatori producție, electrician și inginer proiectare produse. Brutăria Presto are nevoie de o vânzătoare, iar FAN Courier caută personal în Bistrița. NOI locuri de muncă – disponibile și la IMP România, Leoni sau Nedeias Com din Budacu de Jos:

Mâine se deschide AmaZone Bistrița, primul magazin cu produse resigilate sau lichidări de stoc Amazon, din județ!

Peste 1.000 de produse, cu reduceri de 50 %, îi așteaptă mâine pe bistrițeni la AmaZone...

Un nou magazin ZOO Hobby, în Ștefan cel Mare, lângă Cotidian

Bistrițenii  din partea de sus a orașului au de acum un magazin destinat animăluțelor lor de...