2.1 C
Bistrița
duminică, decembrie 4, 2022

Cea mai tare petrecere a primăverii se amână: „Siguranța tuturor este cel mai important lucru”

The Boulevard Wedding Show – cea mai tare petrecere a primăverii care ar fi trebuit să aibă loc săptămâna viitoare, la Hotel Metropolis – se amână pentru o dată ulterioară. „Siguranța tuturor este cel mai important lucru

Tupa The Boulevard a avut ideea și curajul de a organiza primul eveniment de acest gen și anvergură al unei trupe din Bistrița: The Boulevard Wedding Show. 

Evenimentul este dedicat tuturor celor care vor să aibă o seară deosebită și diferită. Este invitată și celebra gașcă care se întâlnea în fiecare sâmbătă la Baby Blue. Dar și tinerii de 20 de ani. Toți sunt bineveniți, cu „condiția” de a dori să participe la un party adevărat.

Spre deosebire de clasicele târguri de nunți – aici viitorii miri și mirese pot experimenta pe viu tot ce îi așteaptă. „Când un cuplu merge la un târg de nunți, are parte de toate detaliile organizatorice «la rece». Se discută cu furnizorii, se analizează oferta și gata, trebuie luată repejor o hotărâre. La Wedding Show, au ocazia să-și imagineze că asistă la o repetiție generală pentru propria nuntă”, au mai explicat inițiatorii evenimentului.

Cu alte cuvinte, este vorba despre un party complet: două baruri de cocktailuri mobile, meniu festiv de la Metropolis, desert de la Cristina, doi fotografi și cabină foto, DJ și – cireașa de pe tort – The Boulevard: cea mai tare trupă de coveruri din zonă.

În contextul crizei generate de răspândirea COVID-19, organizatorii au reacționat și au transmis un mesaj:

Dragi prieteni,

Siguranța tuturor este cel mai important lucru. Astfel, în conformitate cu ultimele hotărâri ale guvernului, vom amâna evenimentul nostru din 21 martie. Acesta se va desfășura la o dată care va fi comunicată ulterior. Vă mulțumim pentru înțelegere.”

INEDIT! Cea mai tare petrecere a primăverii, la Metropolis: Wedding Show

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

BETAK angajează agent vânzări și gestionar, Cibela are nevoie de personal pentru curățenie

Se fac angajări la Cibela, Betak și Italtextil Sărata, care are nevoie de secretar administrativ, dar...

Dă personalitate casei tale, cu perdelele ArYaS. Cel mai nou showroom din oraș asigură inclusiv măsurătorile și montarea

Dacă ochii sunt oglinda sufletului, cu siguranță ferestrele sunt oglinda casei. Un motiv în plus ca...

MATEROM Automotive Bistrița: Treci prin iarnă fără griji!

Venirea iernii este o certitudine, așa că asigură-te că autoturismul tău este pregătit. Verifică-i frânele, farurile...