2.1 C
Bistrița
duminică, decembrie 4, 2022

Cel mai bogat consilier județean are 2 case și 4 apartamente. În fiecare an și-ar putea lua o mașină bună doar din chirii

Cine-ar fi crezut că profesia de dascăl îți poate aduce venituri așa mari? Consilierul județean Mihael Simion Forai și soția sa, și ea profesor, au două case și patru apartamente în Cluj-Napoca. Doar de pe chiriile încasate și-ar putea lua în fiecare an o mașină bună.

Oficial, cel mai bogat consilier județean este Forai Mihael Simion din Târlișua, de profesie dascăl. Potrivit celei mai proaspete declarații de avere, acesta are două case în localitatea Spermezeu, una având 100 de metri pătrați, iar alta 143 de metri pătrați. Una a fost cumpărată în 2006, iar alta construită în 2014.

Averea profesorului nu se oprește aici. Acesta are, împreună cu soția sa, patru apartamente în Cluj-Napoca. Locuințele, care au între 30 și 45 de metri pătrați au fost achiziționate în anii 2000, 2003, 2005 și 2015.

Doar chiriile încasate pentru aceste proprietăți ajung anual la 9.000 de euro, permițându-i consilierului județean să își cumpere în fiecare an o mașină bună. În 2018, însă acesta a investit în fonduri de investiții 7.200 de euro. La chiriile încasate se adaugă și 15.000 de lei reprezentând subvenții APIA.

 

 

 

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

BETAK angajează agent vânzări și gestionar, Cibela are nevoie de personal pentru curățenie

Se fac angajări la Cibela, Betak și Italtextil Sărata, care are nevoie de secretar administrativ, dar...

Dă personalitate casei tale, cu perdelele ArYaS. Cel mai nou showroom din oraș asigură inclusiv măsurătorile și montarea

Dacă ochii sunt oglinda sufletului, cu siguranță ferestrele sunt oglinda casei. Un motiv în plus ca...

MATEROM Automotive Bistrița: Treci prin iarnă fără griji!

Venirea iernii este o certitudine, așa că asigură-te că autoturismul tău este pregătit. Verifică-i frânele, farurile...