1.2 C
Bistrița
joi, decembrie 7, 2023

Cel mai bogat consilier județean are 2 case și 4 apartamente. În fiecare an și-ar putea lua o mașină bună doar din chirii

Cine-ar fi crezut că profesia de dascăl îți poate aduce venituri așa mari? Consilierul județean Mihael Simion Forai și soția sa, și ea profesor, au două case și patru apartamente în Cluj-Napoca. Doar de pe chiriile încasate și-ar putea lua în fiecare an o mașină bună.

Oficial, cel mai bogat consilier județean este Forai Mihael Simion din Târlișua, de profesie dascăl. Potrivit celei mai proaspete declarații de avere, acesta are două case în localitatea Spermezeu, una având 100 de metri pătrați, iar alta 143 de metri pătrați. Una a fost cumpărată în 2006, iar alta construită în 2014.

Averea profesorului nu se oprește aici. Acesta are, împreună cu soția sa, patru apartamente în Cluj-Napoca. Locuințele, care au între 30 și 45 de metri pătrați au fost achiziționate în anii 2000, 2003, 2005 și 2015.

Doar chiriile încasate pentru aceste proprietăți ajung anual la 9.000 de euro, permițându-i consilierului județean să își cumpere în fiecare an o mașină bună. În 2018, însă acesta a investit în fonduri de investiții 7.200 de euro. La chiriile încasate se adaugă și 15.000 de lei reprezentând subvenții APIA.

 

 

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Scurt ghid turistic pentru cei care vor să viziteze Macao

Macao mai este cunoscut și ca „Vegas-ul Chinei” grație multitudinii de cazinouri de top prezente în acest oraș. El este însă și o destinație turistică ideală dacă vrei să petreci un weekend sau chiar mai mult într-un oraș asiatic extrem de dezvoltat.

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie, Orange angajează manager. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie. Se oferă salariu atractiv, transport asigurat, bonuri de masă de 30 lei/zi lucrătoare. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de specialist marketing & comunicare și infirmieră part-time.

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...