11 C
Bistrița
miercuri, octombrie 4, 2023

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor – Năsăud.

Alexandru Alberth Chirlejan și Tudor Marica sunt doi foști colegi, care au rămas marcați de burgerii savurați la Cluj, în timpul studenției. Așa că s-au întors acasă la Bistrița, și au vrut să împărtășească aceste bunătăți și cu cei din orașul lor.

Burgerii din carne de vită proaspătă, de la Turma, s-au vândut „ca pâinea caldă”, așa că băieții s-au gândit să vină și cu ceva dulce.

Așa a luat naștere „bubble waffle” – cel mai cool desert.

O wafă „umflată”, făcută con, cu umpluturi care de care mai delicioase, au atras copiii și adolescenții ca un magnet. De câteva luni, Alexandru și Tudor și-au mutat afacerea în inima Bistriței, unde zilnic se fac sute de astfel de deserturi.

Ieri, copiii și adolescenții din Năsăud au fost în extaz. La ora 13.00, pe strada Grănicerilor nr. 8, s-a deschis un punct Camat Food. Băieții au dus și în orașul academicienilor delicioșii burgeri, dar și desertul cel mai cool.

A fost „bătaie” pe primele 66 de locuri – primii clienți primind GRATUIT câte un bubble waffle, cu ce umplutură și-au dorit ei.

Locația este una generoasă, în care mesajele de pe pereții te fac să te simți cool și să fii sigur că orice stare ai avea, bunătățile de la Camat Food sunt alegerea potrivită.

Care sunt cele mai iubite Bubble Waffle la CAMAT FOOD POINT?!

Camat Waffle este cu siguranță cel mai poftit. Acesta e umplut cu nutella, frișcă, banane, kinder bueno, toping de ciocolată și zahăr pudră. Sweet Waffle – cea mai dulce clătită din meniu, cu nutella, frișcă, kinder bueno, bomboane M & M, biscuiți oreo, toping ciocolată și un delicios toping de caramel.

Gusturile la Bubble Waffle sunt însă mult mai variate. Puteți alege între 10 sortimente, printre care Snowwy Waffle (cu gem, frișcă, rafaelo și springels), Colors Waffle (cu nutella, frișcă, kiwi, banane și M & M), Fruit Waffle (cu cremă de vanilie, cremă de lapte, banane, ananas, kiwi, toping fructe de pădure), Tropical Waffle (cu nutella, ananas, bounty, toping de caramel), Crazy Waffle (cu nutella, bezele, kit kat și toping de caramel) sau Cool Waffle (cu cremă de vanilie, frișcă, oreo, banane, fulgi de cocos și toping de ciocolată).

Și dacă vrei un Bubble Waffle Cool – așa ca tine, poți să-ți creezi propriul desert cu fructele, dulciurile și topingurile preferate.

Mai mult, băieții pot face chiar și un tort bubble waffle, pentru cei ce vor să pună pe masă, de ziua lor, un tort neobișnuit, dulce și COOL.

Camat Food Point Năsăud este deschis pe str. Grănicerilor, nr. 8, din Năsăud, chiar în centrul orașului:

  • Luni – Vineri – 07:00-10:00
  • Sâmbătă – Duminică – 10:00-22:00

Pentru a fi la curent cu ofertele și bunătățile pe care le găsiți la punctele Camat Food, din Bistrița și Năsăud, urmăriți-i pe băieți pe pagina de Facebook și Instagram @camatfoodpoint.

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Rombat caută analist cumpărări, electrician, gestionar și operatori. Locuri de muncă, disponibile și la Kreativ Metal, Fan Courier, Transmixt, Sanovil

Rombat are nevoie de Analist cumpărări, gestionar și operatori producție. Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Leoni, Kreativ Metal, Clinica Sanovil, Stewo Năsăud, Electroplast, Fan Courier sau MasterFoam. Oferta completă - mai jos:

Woooww! Deserturi de toamnă, cu puțin zahăr, surpriza toamnei de la Gelateria Aniela

Gelateria Aniela surprinde, din nou, cu un meniu delicios, de toamnă, numai bun de împărțit cu cineva drag și perfect pentru cei care țin la dietă! Vă așteaptă așadar deserturi de toamnă, inedite și, important, cu puțin zahăr. Pot fi servite pe loc sau la pachet. Dar puteți face și comandă.

REDUCERE 20 la sută, astăzi și mâine, în magazinele MARECOM! Sunt Zilele MARECOM, împlinesc 18 ani de activitate

Producătorul Marecom a ajuns la 18 ani de activitate și sărbătorește alături de clienți, cu oferte...