4.8 C
Bistrița
marți, aprilie 23, 2024

Celebra salată de icre a chefului din Romuli Nina Rus, brevetată la nivel european!

Salata de icre cu crap preparată la Păstrăvăria Rin, de chef Nina Rus, a trecut la nivelul următor. Dacă până acum a avut un succes enorm pe plan local și național, a venit timpul ca aceasta să fie recunoscută și apreciată la nivel european.

Începând cu data de 30 septembrie 2021, salata de icre cu crap, rețetă proprie a Ninei Rus, este brevetată la nivel european.

Chef Nina Rus se poate lăuda cu numeroase preparate din pește. Cuibul de păstrăv, conserva de păstrăv în ulei picant sau cârnații din păstrăv afumat sunt doar câteva din preparatele cu care Nina își răsfață clienții.

Pentru că sunt mulți doritori care vor să se bucure de bunătățile Ninei Rus și acasă, nu doar la locația Păstrăvăriei Rin din Romuli, aceasta a găsit o modalitate noua pentru a-i mulțumi pe toți. Se lucrează la un magazin virtual, prin intermediul căruia produsele păstrăvăriei vor putea ajunge pe mesele tuturor mai ușor. După data de 10 octombrie, va fi liber la comenzi online, conform spuselor Ninei Rus.

Pânâ atunci, Nina are un mesaj pentru toți cei care au contribuit la succesul salatei de icre cu crap, atât de celebra:  „Mulțumim celor care sunteți deja fani, ori ați degustat minunata noastră salată brevetata!”.

ARTICOLE SIMILARE

2 COMENTARII

  1. Ma nu mai stalciti si nu va mai bateti joc de limba asta romana. Ce-i ala ” CHEF ” ? In ” Jurnalul de meserii ” … nu exista asa ceva. Daca doamna , care merita toata stima si simpatia de altfel, doreste ” pramariri , laude si osanale ” EU O SA-I ZIC MAISTRU BUCATAR , ca asa este in limba romana !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Aquabis angajează electrician și consilier juridic, Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent medical generalist

Aquabis caută electrician și consilier juridic, iar la Clinica Sanovil este nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Crama JELNA angajează bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați.