8.2 C
Bistrița
luni, februarie 26, 2024

Centura Becleanului se deschide circulației de Ziua Națională

Potrivit primarului orașului Beclean, Nicu Moldovan, varianta ocolitoare îndeplinește nivelul standardelor de siguranță și va fi deschisă circulației de Ziua Națională.

Astăzi, o comisie a fost prezentă la centura orașului Beclean, pentru a vedea dacă se poate da drumul la trafic. Potrivit acesteia, varianta ocolitoare îndeplinește nivelul standardelor de siguranță, fluență și integrare a centurii rutiere în DN17.

Astfel, va fi deschis traficul rutier pe centură chiar începând cu Ziua Națională. Aceasta este prima variantă ocolitoare a unui oraș din județ care este finalizată și dată în folosință.

 „Orașul Beclean se transformă dintr-un oraș aglomerat de mașini, într-un oraș decongestionat pentru locuitori”, precizează primarul orașului Beclean, Nicolae Moldovan.

Traseul variantei ocolitoare a orașului Beclean are o lungime de 1,195 km. Acesta se desprinde din drumul național DN 17D la km 4+677 spre dreapta, traversează râul Someș şi se racordează la drumul național DN 17/E58 la km 27+505 spre stânga.

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Stil german, prețuri românești: Mobila Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, de calitate, la prețuri excelente!

Mobila Outlet Gherla aduce o nouă dimensiune confortului în locuința ta, oferind mobilă NOUĂ, de înaltă calitate, importată direct din Germania, la prețuri accesibile. Cu un showroom de 700 de metri pătrați și o prezență online extinsă, Mobila Outlet Gherla își propune să devină destinația preferată a iubitorilor de confort.

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.