3.8 C
Bistrița
duminică, aprilie 21, 2024

CINE e bărbatul ce și-a pierdut viața aseară, la Rebrișoara:

Un accident rutier groaznic a întristat comunitatea bistrițeană. O mașină a fost lovită de tren, la Rebrișoara. Un tată și-a pierdut viața, iar cele două fetițe ale sale se află în spital, în stare gravă. CINE e bărbatul care a plecat la cele veșnice atât de tânăr:

Comunitatea din Rebrișoara e îndoliată, iar bistrițenii ”bifează” încă un accident mortal în județ.

Aseară, puțin după ora 19.00, Leon Roș și-a luat fetițele de la casa bunicilor, ”de peste Someș”, și a pornit spre casă. Nu se știe din ce motive, la trecerea la nivel cu cale ferată NU a observat că vine trenul.

Marfarul a lovit din plin autoturismul în care se aflau Leon și cele două fetițe ale sale, de 5 și 6 ani. Mai mult, mașina a fost împinsă pe șine încă 200 de metri, până când trenul a putut opri.

Echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean și ale ISU BN, plus polițiștii, au mers de urgență la fața locului. Din nefericire, Leon nu mai era printre cei vii, impactul fiindu-i fatal.

S-a dat luptă contra cronometru pentru a scoate fetițele rămase încarcerate. Cea mică e la Bistrița, în stare gravă, iar cea mai mare e la Cluj, fiind conștientă dar cu multiple răni și traumatisme.

Leon avea 32 de ani și în prezent lucra la o firmă de construcții, după ce ani de zile a lucrat în străinătate. Era dintr-o familie numeroasă, care acum îl plânge.

Soția sa lucrează la un magazin din comună. Alaltăieri aceasta își sărbătorise ziua de naștere. Azi, se împarte între cele două fetițe aflate internate în două județe, și soțul ei care trebuie îngropat!

Redacția Bistrițeanul.ro transmite sincere condoleanțe și putere să treacă peste această grea încercare!

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.