15.4 C
Bistrița
joi, iunie 1, 2023

CINE e bărbatul ce și-a pierdut viața aseară, la Rebrișoara:

Un accident rutier groaznic a întristat comunitatea bistrițeană. O mașină a fost lovită de tren, la Rebrișoara. Un tată și-a pierdut viața, iar cele două fetițe ale sale se află în spital, în stare gravă. CINE e bărbatul care a plecat la cele veșnice atât de tânăr:

Comunitatea din Rebrișoara e îndoliată, iar bistrițenii ”bifează” încă un accident mortal în județ.

Aseară, puțin după ora 19.00, Leon Roș și-a luat fetițele de la casa bunicilor, ”de peste Someș”, și a pornit spre casă. Nu se știe din ce motive, la trecerea la nivel cu cale ferată NU a observat că vine trenul.

Marfarul a lovit din plin autoturismul în care se aflau Leon și cele două fetițe ale sale, de 5 și 6 ani. Mai mult, mașina a fost împinsă pe șine încă 200 de metri, până când trenul a putut opri.

Echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean și ale ISU BN, plus polițiștii, au mers de urgență la fața locului. Din nefericire, Leon nu mai era printre cei vii, impactul fiindu-i fatal.

S-a dat luptă contra cronometru pentru a scoate fetițele rămase încarcerate. Cea mică e la Bistrița, în stare gravă, iar cea mai mare e la Cluj, fiind conștientă dar cu multiple răni și traumatisme.

Leon avea 32 de ani și în prezent lucra la o firmă de construcții, după ce ani de zile a lucrat în străinătate. Era dintr-o familie numeroasă, care acum îl plânge.

Soția sa lucrează la un magazin din comună. Alaltăieri aceasta își sărbătorise ziua de naștere. Azi, se împarte între cele două fetițe aflate internate în două județe, și soțul ei care trebuie îngropat!

Redacția Bistrițeanul.ro transmite sincere condoleanțe și putere să treacă peste această grea încercare!

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Lichidare de stoc la BIASICOM: Orice produs, cu 20% mai ieftin!

Finalul lunii mai vine cu lichidare de stoc la BIASICOM. Îți poți schimba frigiderul, mașina de...

Brutăria Presto caută vânzătoare și personal curățenie. Locuri de muncă, disponibile și la Italtextil Sărata, Aquabis, Amicii Building

Brutăria Presto (lângă Peco Mol Unirea) caută vânzătoare și personal curățenie. Supercom are nevoie de conducători...

Balkan International Wine Competition, pentru prima dată în România! Cină de gală, alături de cei mai buni maeștri ai vinului din Europa

La început de iunie, spectaculosul castel Teleki de la Posmuș devine „capitala” europeană a vinului. Balkan...