15.2 C
Bistrița
joi, mai 13, 2021

CINE e bărbatul ce și-a pierdut viața aseară, la Rebrișoara:

Un accident rutier groaznic a întristat comunitatea bistrițeană. O mașină a fost lovită de tren, la Rebrișoara. Un tată și-a pierdut viața, iar cele două fetițe ale sale se află în spital, în stare gravă. CINE e bărbatul care a plecat la cele veșnice atât de tânăr:

Comunitatea din Rebrișoara e îndoliată, iar bistrițenii ”bifează” încă un accident mortal în județ.

Aseară, puțin după ora 19.00, Leon Roș și-a luat fetițele de la casa bunicilor, ”de peste Someș”, și a pornit spre casă. Nu se știe din ce motive, la trecerea la nivel cu cale ferată NU a observat că vine trenul.

Marfarul a lovit din plin autoturismul în care se aflau Leon și cele două fetițe ale sale, de 5 și 6 ani. Mai mult, mașina a fost împinsă pe șine încă 200 de metri, până când trenul a putut opri.

Echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean și ale ISU BN, plus polițiștii, au mers de urgență la fața locului. Din nefericire, Leon nu mai era printre cei vii, impactul fiindu-i fatal.

S-a dat luptă contra cronometru pentru a scoate fetițele rămase încarcerate. Cea mică e la Bistrița, în stare gravă, iar cea mai mare e la Cluj, fiind conștientă dar cu multiple răni și traumatisme.

Leon avea 32 de ani și în prezent lucra la o firmă de construcții, după ce ani de zile a lucrat în străinătate. Era dintr-o familie numeroasă, care acum îl plânge.

Soția sa lucrează la un magazin din comună. Alaltăieri aceasta își sărbătorise ziua de naștere. Azi, se împarte între cele două fetițe aflate internate în două județe, și soțul ei care trebuie îngropat!

Redacția Bistrițeanul.ro transmite sincere condoleanțe și putere să treacă peste această grea încercare!

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

FOTO/VIDEO: S-a deschis DABO DONER pe Pietonal!

Nu e kebab și nici shaorma. E unicul doner, DABO DONER, și a cucerit bistrițenii de...

Dansează, învață mișcări noi și distrează-te la cursurile YOLO STUDIO! GRATUIT, săptămâna viitoare!

Îți place muzica și vrei să te distrezi? Vrei să înveți să dansezi sau să „prinzi”...

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...