10.8 C
Bistrița
sâmbătă, martie 2, 2024

Cine iubește prăjiturile cofetăriei Polaris din Beclean? Le găsiți acum în Bistrița, la Zimmo!

Sandwich-uri crocante cu sosuri delicioase, făcute dimineața devreme în bucătăria Zimmo, cafea proaspătă într-un mix unic, dedicat, fresh-uri stoarse din fructe pline de viață și vitamine, iar mai nou și faimoasele prăjituri de la Cofetăria Polaris din Beclean. Toate le găsiți la Zimmo, pe Bulevardul Independenței din Bistrița.

Zimmo crește frumos de la o lună la alta și surprinde cu noi gusturi. Pentru că da, la Zimmo se cultivă gustul bun și sănătos, pentru cei mici și pentru cei mari.

Sandwichurile Zimmo i-au cucerit deja pe bistrițeni, iar acum va fi și mai greu să reziști tentației de a trece pe la ei, mai ales că în vitrine și-au făcut loc în ultimele zile cele mai iubite și căutate prăjituri de la Cofetăria Polaris din Beclean.

Așadar, nu mai trebuie să mergeți până în Beclean pentru o prăjitură de la Polaris, de acum știți, se găsesc în Bistrița la Zimmo, pe Bulevardul Independenței, în localul deschis în incinta fostei farmacii.

Și checul cu cacao și vișine de la Polaris îl găsiți în Bistrița tot la Zimmo, iar vestea bună este că, în curând, o să vă puteți comanda aici și torturile, dar și platourile cu prăjituri și chec de Paște. Veți primi toate informațiile la momentul potrivit.
Iar dacă cumva ați uitat, la Zimmo fac ciocolată de casă și un brownie delicios, care vă așteaptă zilnic. Merg perfect cu limonada Zimmo cu pepene galben sau roșu, că tot vine căldura și o să fiți în căutarea unei băuturi cu adevărat răcoritoare și revigorante.

Dacă cumva postiți, aflați că în perioada postului de la Zimmo puteți comanda un sandwich de post absolut delicios și sățios, servit cu un sos special, fără lactate, făcut din brânză vegetală. Sandwich-ul de post este chiar cel din fotografiile de mai jos.

Să treceți pe la Zimmo când aveți poftă de ceva bun și să nu uitați apoi să ne mulțumiți pentru pont…!

P.S.: Dacă sunteți la serviciu sau acasă și vreți să comandați ceva bun, sandwich-uri, salate, prăjituri, cafea sau limonadă, e foooarte simplu, trebuie doar să sunați la tel.0749558292 și ajung imediat la voi, oriunde ați fi în oraș. Mai multe informații, fotografii și meniul complet le găsiți pe pagina lor de Facebook: Zimmo

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

MATEROM Automotive: Profită de ofertele de nerefuzat și schimbă la timp bateria!

Profită de ofertele* de nerefuzat şi schimbă la timp bateria! Îngrijirea mașinii tale Škoda este acum mai...

SERCAVER SRL, filială a grupului TLC France, angajează Responsabil Calitate și Inginer / tehnician mecanic pentru întreținere și reparații

SC Sercaver SRL, cu sediul în localitatea Chiuza, jud. BN, Filială a grupului TLC France, cu peste 100 de ani de activitate în domeniul fabricării produselor de feronerie (lacăte, broaște, butuci pentru uși, etc) angajează Responsabil Calitate și Inginer / tehnician mecanic întreținere și reparații. 

FOTO: Noua colecție de primăvară a ajuns la Ora Magică Kids!

Primăvara a sosit mai repede la Ora Magică Kids aducând cu ea hăinuțe vesele și colorate....