2.1 C
Bistrița
duminică, decembrie 4, 2022

Cine iubește prăjiturile cofetăriei Polaris din Beclean? Le găsiți acum în Bistrița, la Zimmo!

Sandwich-uri crocante cu sosuri delicioase, făcute dimineața devreme în bucătăria Zimmo, cafea proaspătă într-un mix unic, dedicat, fresh-uri stoarse din fructe pline de viață și vitamine, iar mai nou și faimoasele prăjituri de la Cofetăria Polaris din Beclean. Toate le găsiți la Zimmo, pe Bulevardul Independenței din Bistrița.

Zimmo crește frumos de la o lună la alta și surprinde cu noi gusturi. Pentru că da, la Zimmo se cultivă gustul bun și sănătos, pentru cei mici și pentru cei mari.

Sandwichurile Zimmo i-au cucerit deja pe bistrițeni, iar acum va fi și mai greu să reziști tentației de a trece pe la ei, mai ales că în vitrine și-au făcut loc în ultimele zile cele mai iubite și căutate prăjituri de la Cofetăria Polaris din Beclean.

Așadar, nu mai trebuie să mergeți până în Beclean pentru o prăjitură de la Polaris, de acum știți, se găsesc în Bistrița la Zimmo, pe Bulevardul Independenței, în localul deschis în incinta fostei farmacii.

Și checul cu cacao și vișine de la Polaris îl găsiți în Bistrița tot la Zimmo, iar vestea bună este că, în curând, o să vă puteți comanda aici și torturile, dar și platourile cu prăjituri și chec de Paște. Veți primi toate informațiile la momentul potrivit.
Iar dacă cumva ați uitat, la Zimmo fac ciocolată de casă și un brownie delicios, care vă așteaptă zilnic. Merg perfect cu limonada Zimmo cu pepene galben sau roșu, că tot vine căldura și o să fiți în căutarea unei băuturi cu adevărat răcoritoare și revigorante.

Dacă cumva postiți, aflați că în perioada postului de la Zimmo puteți comanda un sandwich de post absolut delicios și sățios, servit cu un sos special, fără lactate, făcut din brânză vegetală. Sandwich-ul de post este chiar cel din fotografiile de mai jos.

Să treceți pe la Zimmo când aveți poftă de ceva bun și să nu uitați apoi să ne mulțumiți pentru pont…!

P.S.: Dacă sunteți la serviciu sau acasă și vreți să comandați ceva bun, sandwich-uri, salate, prăjituri, cafea sau limonadă, e foooarte simplu, trebuie doar să sunați la tel.0749558292 și ajung imediat la voi, oriunde ați fi în oraș. Mai multe informații, fotografii și meniul complet le găsiți pe pagina lor de Facebook: Zimmo

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

BETAK angajează agent vânzări și gestionar, Cibela are nevoie de personal pentru curățenie

Se fac angajări la Cibela, Betak și Italtextil Sărata, care are nevoie de secretar administrativ, dar...

Dă personalitate casei tale, cu perdelele ArYaS. Cel mai nou showroom din oraș asigură inclusiv măsurătorile și montarea

Dacă ochii sunt oglinda sufletului, cu siguranță ferestrele sunt oglinda casei. Un motiv în plus ca...

MATEROM Automotive Bistrița: Treci prin iarnă fără griji!

Venirea iernii este o certitudine, așa că asigură-te că autoturismul tău este pregătit. Verifică-i frânele, farurile...