20.2 C
Bistrița
marți, iulie 16, 2024

Competiție de robotică unică în România, în curând la Bistrița: Cum vă puteți înscrie la „Bolts and Speed”

Ești pregătit pentru cea mai palpitantă competiție de curse pentru roboți? În 6 și 7 iulie, la Sala Polivalentă din Bistrița, Bolts and Gears, în parteneriat cu AtomicBots, Colegiul Național „Liviu Rebreanu” și Direcția Județeană pentru Sport și Tineret BN organizează a 3-a ediție a competiției Bolts and Speed!

Bolts & Speed este un proiect original în lumea roboticii din România.

Este o oportunitate unică pentru tineri entuziaști și profesioniști din domeniul tehnologiei de a-și etala creativitatea și competențele tehnice.

Peste 300 de elevi au participat la primele două ediții. La cea de-a 3-a ediție sunt așteptați la Bistrița peste 150 de participanți de la cele 14 echipe încrise până în prezent în competiție!

„Proiectul își propune să ofere un mediu competițional prietenos, dar și provocator, destinat tinerilor pasionați de robotică. Scopul principal al competiției este de a contribui la dezvoltarea competențelor esențiale în domenii științifice. Totodată, ne propunem să cultivăm abilități culturale și sociale esențiale pentru formarea personalității.

Prin intermediul acestui eveniment, dorim să încurajăm creativitatea, gândirea critică și colaborarea în echipă. Oferind totodată o platformă unde tinerii pot să-și împărtășească cunoștințele, să învețe unii de la alții”, au transmis organizatorii.

Program și Activități

  • OFFROAD: cursă contratimp cu 6 obstacole;
  • DRAG RACING: cursă contratimp în linie dreaptă pe o distanță de 30 m, de 3 ori după care se va face media de timp pentru a determina poziția în clasament;
  • RALLY: cursă pe un circuit, 3 echipe, iar fiecare cursă va avea 10 ture.

La finalul competiției, echipele câștigătoare vor fi premiate cu trofee și premii totale în valoare de 6500 de lei.

Echipele participante se vor afla din nou la Bistrița, într-un mediu competitiv, prietenos și provocator, dezvoltându-și astfel competențele din domeniul STEM. 

Primele 10 echipe înscrise beneficiază de cazare gratuită. Nu rata șansa de a-ți testa robotul și de a concura pentru premiile cele mai mari”, au transmis organizatorii. 

Masa de prânz este asigurată pentru toți participanții.

Regulamentul competiției este disponibil AICI

Pentru a vă înscrie în competiția Bolts and Speed accesați linkul de AICI.

Cu deosebită recunoștință, dorim să aducem mulțumiri speciale sponsorilor noștri care, prin generozitatea și susținerea lor, au contribuit în mod esențial la succesul proiectului nostru. Transmitem, cu acest prilej, aprecierea noastră sinceră”, au mai subliniat organizatorii.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud:

MATEROM AUTOMOTIVE: Piesele de origine Mercedes-Benz oferă calitate superioară, siguranță și fiabilitate, fiind testate după standarde stricte

Alege Piese de origine Mercedes-Benz de calitate, direct de la sursă – sigure, durabile şi economice. Pentru a garanta că automobilul tău Mercedes-Benz va rămâne întotdeauna un Mercedes original.

MATEROM AUTOMOTIVE: Cele mai îndrăgite modele Škoda au acum un avantaj client de până la 3.050 Euro!

Grăbește-te și profită acum de aceste REDUCERI WOW! Škoda Kodiaq 2024 Selection - Lux și Putere Experimentează luxul...