22 C
Bistrița
marți, iulie 16, 2024

Complexul Băile Figa rămâne principala atracție a verii în Bistrița-Năsăud: În prima zi, două mii de oameni

Băile Figa dă semne că va fi cea mai cautată locație și vara aceasta. În 1 iunie a avut loc deschiderea oficială și nu mai puțin de două mii de oameni au ales să își petreacă ziua liberă acolo.

Sezonul estival s-a deschis în mod oficial în 1 iunie la Băile Figa. Încă din prima zi, complexul a fost plin de oameni care au profitat de ziua declarată liberă, vineri. Aproximativ două mii de persoane au ales să își înceapă mini-vacanța la Băile Figa.

În complex au apărut anul acesta încă două bazine, unul pentru adulți și unul pentru copii. Taxele nu au fost modificate față de anul trecut, iar accesul se face în continuare pe bază de brățară (15 lei – intrarea în parcul balnear). Se percep taxe și pentru restul activităților care se pot desfășura în complex, cum ar fi accesul la tobogane, jacuzzi, masaj etc.

Intrare parc balnear (copii sub 7 ani, acces gratuit) – 15 lei

Intrare bazin acoperit – 10 lei

Acces tobogane (Aqua Land) – 10 lei

Teren fotbal – 30 lei

Teren tenis – 10 lei

Jacuzzi – 2 lei/20 min

Saună – 2 lei/20 min

Fitness – 2 lei/oră

Abonament intrare – 50 lei/lună

Cazare și alte informații, AICI.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud:

MATEROM AUTOMOTIVE: Piesele de origine Mercedes-Benz oferă calitate superioară, siguranță și fiabilitate, fiind testate după standarde stricte

Alege Piese de origine Mercedes-Benz de calitate, direct de la sursă – sigure, durabile şi economice. Pentru a garanta că automobilul tău Mercedes-Benz va rămâne întotdeauna un Mercedes original.

MATEROM AUTOMOTIVE: Cele mai îndrăgite modele Škoda au acum un avantaj client de până la 3.050 Euro!

Grăbește-te și profită acum de aceste REDUCERI WOW! Škoda Kodiaq 2024 Selection - Lux și Putere Experimentează luxul...