31 C
Bistrița
marți, iulie 16, 2024

TUPEU! Un tânăr de 22 de ani a încercat să îl facă pe un polițist să închidă ochii la etilotest. Ce sumă i-a promis:

Un tânăr de 22 de ani care s-a urcat la volan băut noaptea trecută a încercat să îl facă pe un polițist să închidă ochii la etilotest, care indica faptul că a băut înainte de a se urca la volan. Cu ce sumă a încercat să îl cumpere pe polițist:

Incidentul s-a produs chiar noaptea trecută, în Bistrița. Un tânăr de 22 de ani a fost prins băut la volan noaptea trecută, în jurul orei 03:05. Asta după ce tânărul a pierdut controlul volanului și a avariat un autoturism parcat regulamentar.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat că alcoolemia celui aflat la volan era de 0,68mg/l alcool pur în aerul expirat. Tânărul a fost condus la Spitalul Județean de Urgență Bistrița-Năsăud, unde i s-au prelevat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Tânărul a încercat să îi ofere bani polițistului, pentru a nu-i face dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului. Suma pe care tânărul a fost dispus să o scoată din buzunar pentru a-și păstra permisul și a nu se alege cu dosar penal a fost de 1.000 de euro.

„În intervalul de timp cuprins între momentul constatării evenimentului rutier și până după prelevarea ultimei mostre de sânge, autorul faptei a promis în mod repetat agentului de poliție suma de 1.000 de euro, pentru ca acesta să nu-i întocmească dosar penal pentru comiterea infracțiunii de conducere a unui autovehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, se arată într-un comunicat al Direcției Generale Anticorupție.

Agentul respectiv nu doar că a refuzat de fiecare dată suma, ci a sesizat fapta la Direcția Generală Anticorupție, care a făcut un flagrant. Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru dare de mită.

 

 

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud:

MATEROM AUTOMOTIVE: Piesele de origine Mercedes-Benz oferă calitate superioară, siguranță și fiabilitate, fiind testate după standarde stricte

Alege Piese de origine Mercedes-Benz de calitate, direct de la sursă – sigure, durabile şi economice. Pentru a garanta că automobilul tău Mercedes-Benz va rămâne întotdeauna un Mercedes original.