15.7 C
Bistrița
joi, iunie 13, 2024

Concertul Andra, de Revelion, de la Bistrița costă 28.000 de euro

Primăria Bistrița cheltuiește doar pe concertul de 40 de minute al Andrei, din noaptea dintre ani, 28.000 de euro. Aceasta ar urma să urce pe scena din centrul istoric abia după miezul nopții.

Artista care va face atmosferă în centrul istoric al orașului în noaptea dintre ani este Andra. Aceasta va urca pe scenă după miezul nopții și va concerta aproximativ 40 de minute. Mai multe despre programul Primăriei Bistrița de Revelion puteți citi mai jos:

REVELION 2023 pe Pietonal: Andra, 7 Pași și foc de artificii

Ce a omis primarul Ioan Turc să precizeze inclusiv în conferința de presă de astăzi este onorariul artistei. Potrivit SEAP (sistemul electronic de achiziții publice), Primăria Bistrița plătește pentru Andra 28.700 de euro.

În acest preț intră concertul de 40 de minute prestat de artistă, dar și transportul, cazarea și masa artistei și staff-ului acesteia. Nu intră și sonorizarea, focul de artificiu și onorariul celeilalte trupe care concertează.

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

5 COMENTARII

 1. Nu aveți ce face cu banii d-l. Primar Ioan turc de dați 2800 de € la Andra pe 40 de minute de muzică…! 😠😠😡😡🤬🤬😡😤😤😤🤬😠😡😡😠😠😡 câte familii sărace sunt în Bistrița? Ați ajutat vreo una din ele…! Și ziceți că nu aveți bani la primărie…!

 2. Buna ziua,concertele lipsesc,an cartier Sarata nu exista trotuar iesire italltextil, circulam prin santuri,nu exista refugiu macar pt o protectie de circulate,ne ia apa cand ploua ,am facut nenumarate plangeri catre primarie,degeaba,nu sunt prioritati problemele noastre,an loc de concert mai bine ar fii venit anul nou cu rezolvarea multorrr neajunsuri ale celor care au nevoie…

 3. Prostia nu are limite ! Acest oras e plin de achizitii nefolositoare ,cum ar fi partia de ski ! Bani aruncati !
  O expanada pe lungimea raului de ce nu faceti ?? Nu ar fi mai utila si la indemana pentru toti cetatenii orasului decat complexul de la Winterland care nu e accesibil decat cu masina ??
  Concert de € 28.000 😂👏😂👏😂

 4. Dragi bistriteni,

  Ne meritam soarta… Daca toate babele postau pe profilul de Facebook al primarului ce treaba buna a facut cu concertul la care a participat Stefan Banica Jr. si unde s-a tocat o caruta de bani, omul a prins curaj… ba mai mult, e increzator ca o sa fie si reales. Nu mai conteaza ca viziunea pe termen lung a orasului lasa de dorit, ca proiectele bune nu se realizeaza, ca drumurile orasului sunt ca in Ucraina bombardata de rusi (Tarpiului, Nasaudului, Andrei Muresanu, etc.). Orasul Beclean nu a avut concerte dar are Baile Figa unde mergem an de an, cel mai frumos centru spa din regiune, autobuze electrice, piste de biciclete, drumuri fara gropi, oameni in primarie care stau cate 24 de ore la munca pentru a completa dosare pentru atragerea fondurilor si multe altele. Ba mai mult la finele anului 2024 o sa fie finalizata si centura Becleanului iar noi mergand pe centura auzim concertele facute de amortizoarele, bucsele, capetele de bara ale masinilor.

  In concluzie, fiti atenti pe cine votati si daca vedeti cate un consilier pe strada sau chiar pe domnul primar incercati sa intrati cu ei in vorba, sa le spuneti nemultunirile si chiar sa ajutati cu idei de viitor.

  O zi buna si un an nou fericit tuturor!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: