25.9 C
Bistrița
marți, iulie 16, 2024

Ioan Turc: Elevii de la Școala Gimnazială nr 1 vor intra în clase anul viitor calendaristic!

Firma Mis Group a cerut prelungirea termenului de finalizare a lucrărilor la Școala Gimnazială nr 1. „Elevii vor intra în școală anul viitor calendaristic!”, a promis Ioan Turc.

Școala Gimnazială nr. 1 a intrat într-un proces amplu de modernizare și reabilitare, la mijlocul anului 2020.

FOTO: În doar o lună, e gata terenul pentru sala de sport semi-îngropată de la GN 1! Și lucrările la clădire sunt avansate!

Firma Mis Group a ridicat însă multe probleme municipalității, cerând în repetate rânduri prelungirea termenului de finalizare a lucrărilor, dar și suplimentarea valorii contractului.

Primarul Ioan Turc: „Avem probleme la Școala Generală nr. 1! Sperăm totuși în anul viitor școlar elevii să poată începe acolo”

Cum a lăsat constructorul M.I.S. Grup în frig elevii și profesorii unei școli din Bistrița

Astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, primarul a promis că elevii vor intra în școală anul viitor.

Lucrările la Generală 1 vor fi finalizate tot în primul trimestru al anului viitor. Marea majoritate a lucrărilor prevăzute în contract au fost deja realizate. Deci asta ar fi vestea bună pentru copilași, pentru părinți, pentru profesori: vor putea intra în școală la începutul anului viitor. Al anului viitor calendaristic, nu școlar”, a declarat Ioan Turc.

Pe Seap, municipalitatea pune la bătaie 1,5 milioane lei pentru lucrări conexe la Școala Gimnazială 1

Conform informațiilor urcate pe SEAP, Primăria Bistrița a solicitat oferte de preț pentru lucrări conexe la Școala Gimnazială nr 1.  Se pun la bătaie aproape 1,5 milioane lei, iar ofertele sunt așteptate până în 11 ianuarie 2023.

Conform anunțului, lucrările care fac obiectul achiziției constă în:

  • refacerea secțiunilor/suprafețelor degradate (a plăcilor, grinzilor și stâlpilor din beton), montarea buiandrugilor metalici
  • tencuirea, gletuirea și vopsirea parțială a tavanelor
  •  tencuirea, gletuirea, montarea tapetului PVC și vopsirea parțială a pereților
  •  realizarea parțială a șapei suport, a șapei autonivelante și a pardoselilor din PVC
  • montarea balustradei metalice și a mâinii curente interioare
  •  tencuială decorativă, glafuri și copertine la pereții exterior
  • pereți din gips carton, uși interioare din HPL, glafuri din PVC
  •  ore necesare cu paza șantierului

Lucrările enumerate mai sus, sunt în corelare cu lucrările contractate până la această data, dar pot fi executate independent de către alt constructor”, scrie în anunțul postat AICI.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud:

MATEROM AUTOMOTIVE: Piesele de origine Mercedes-Benz oferă calitate superioară, siguranță și fiabilitate, fiind testate după standarde stricte

Alege Piese de origine Mercedes-Benz de calitate, direct de la sursă – sigure, durabile şi economice. Pentru a garanta că automobilul tău Mercedes-Benz va rămâne întotdeauna un Mercedes original.

MATEROM AUTOMOTIVE: Cele mai îndrăgite modele Škoda au acum un avantaj client de până la 3.050 Euro!

Grăbește-te și profită acum de aceste REDUCERI WOW! Škoda Kodiaq 2024 Selection - Lux și Putere Experimentează luxul...