14.3 C
Bistrița
luni, septembrie 27, 2021

CONCERT de Bobotează, la Palatul Culturii

Conform tradiției, în data de 6 ianuarie, la Bistrița se marchează – printr-o atmosferă de sărbătoare – începutul noului an și totodată începutul unei noi serii de evenimente culturale prin binecunoscutul eveniment intitulat „Concert de Bobotează”.

Restricțiile impuse și în acest nou an 2021, ne obligă ca de această dată să-i invităm pe toții iubitorii genului de muzică clasică să vizioneze momentele artistice atât în mediul online, pe paginile oficiale ale Palatului Culturii Bistrița, Facebook , YouTube sau www.palatulculturiibistrita.ro cât și la postul de televiziune AS-TV și Sângeorz-Tv.

Puțin din atmosfera vieneză – muzică și decor, se va resimți, în acest an, în casele dumneavoastră, acolo unde, sperăm noi să reușim să aducem bucuria și emoția unui mult îndrăgit și așteptat concert de început de an.

Secvențele pe care le veți urmări de această dată, fac parte din Concertul de Bobotează derulat în anul 2020, pe scena Palatului Culturii, susținut de Orchestra Operei Brașov, dirijată de Alexandru Ilie. Din program fac parte lucrări cunoscute de Strauss, Ceaikovski, Brahms, Doga și Emile Waldteufel. 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Sărbătorim un an de Marecom Bistrița, cu reduceri de 20 la sută la ORICE produs!

Calitatea produselor făcute de Marecom și solicitările tot mai multe ale clienților au determinat deschiderea unui...

Hotel Boutique Roser House Colibița angajează ospătari și bucătar. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Se fac angajări la Hotel Boutique Roser House Colibița, IMP România, Transmixt, Fan Curier, Italtextil Sărata sau Leoni. La Aquabis Beclean sunt disponibile un post de încasator și unul de cititor contoare. Rombat are nevoie de electricieni și mecanici.

FOTO/VIDEO: S-a deschis Carrefour Express la Bistrița – un magazin ”mai aproape de client”

Un nou magazin „mai aproape de client„ s-a deschis la Bistrița. Pe strada Împăratu Traian nr...