-19.2 C
Bistrița
marți, ianuarie 25, 2022

CONCERT de Bobotează, la Palatul Culturii

Conform tradiției, în data de 6 ianuarie, la Bistrița se marchează – printr-o atmosferă de sărbătoare – începutul noului an și totodată începutul unei noi serii de evenimente culturale prin binecunoscutul eveniment intitulat „Concert de Bobotează”.

Restricțiile impuse și în acest nou an 2021, ne obligă ca de această dată să-i invităm pe toții iubitorii genului de muzică clasică să vizioneze momentele artistice atât în mediul online, pe paginile oficiale ale Palatului Culturii Bistrița, Facebook , YouTube sau www.palatulculturiibistrita.ro cât și la postul de televiziune AS-TV și Sângeorz-Tv.

Puțin din atmosfera vieneză – muzică și decor, se va resimți, în acest an, în casele dumneavoastră, acolo unde, sperăm noi să reușim să aducem bucuria și emoția unui mult îndrăgit și așteptat concert de început de an.

Secvențele pe care le veți urmări de această dată, fac parte din Concertul de Bobotează derulat în anul 2020, pe scena Palatului Culturii, susținut de Orchestra Operei Brașov, dirijată de Alexandru Ilie. Din program fac parte lucrări cunoscute de Strauss, Ceaikovski, Brahms, Doga și Emile Waldteufel. 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

FOTO – Cu Ciao Bella, frumoasă și sub plapumă: Pijamale satinate, compleuri fine din bumbac, lenjerii ”fierbinți”…

Chiar dacă e rece afară și ai sta doar în casă, sub plapumă, și acolo poți...

PRO COMPRESOARE Bistrița: Soluția pentru curățarea impecabilă a filtrului de particule

Funcționarea mașinilor, mici sau mari, a utilajelor, etc. poate fi afectată de înfundarea filtrului de particule. ...

Sanovil angajează fiziokinetoterapeut, Transmixt caută mecanici și electroniști auto! Locuri de muncă, disponibile în Bistrița

Transmixt Bistrița angajează mecanici și electroniști auto. Sanovil are nevoie de un fiziokinetoterapeut, dar și un inginer întreținere echipamente și economist / inspector resurse umane. Noi locuri de muncă - disponibile în Bistrița: